Direk rockstarın kendi hesabından paylaşıldı knkBence bu görseller fun art gibi fake görüntüler bana öyle geldi bir şey iddia ettiğim yok.
hocam mavi tik güvenli olduğu anlamına geliyor dimiAlınır sorun olmaz ama dediğim gibi konsol mağazalarında daha uygun fiyatlar.
https://www.trendyol.com/sony/plays...110585&filterOverPriceListings=false&sav=true bunu alıyorum umarım satıcı bir sorun yaratmaz birde önemli bakmam gereken başka bir şey varmı? cfı kodu falan filan bişeyler duydumdaHiç bir farkı yok hatta şunu söyleyeyim kişisel fikrim Konsol mağazalarında daha iyi ben kimseyi zorlamıyorum sonra bana mağaza senin mi diye yorumlar geliyor yoksa ben zaten konu açtım Sahibinden kurumsal mağazadan alın keyfinize bakın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bak hala da geliyor işte bu yüzden diyorum fragman geldiğinde bile fake derler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet.
peki başka bir şey varmı dikkat etmem gerekenSlim de yok zaten en son CFI-2000 serisi var yeni çıktı.
eywYok zaten genelde CFI kodlarına dikkat ediyorlar almadan önce Slim de zaten yeni çıktığı için sorun yok alabilirsiniz.
Yok eklenen oyun içi görüntüler için söyledim, yoksa tabi ki resmi twitter hesabından paylaşılmış, gerçi gtaVI ibaresi yok amaDirek rockstarın kendi hesabından paylaşıldı knk
Sarı tik Şirketlere veriliyor sadecehocam mavi tik güvenli olduğu anlamına geliyor dimi
onlar alpha öncesiydi sızdırılanlardıYok eklenen oyun içi görüntüler için söyledim, yoksa tabi ki resmi twitter hesabından paylaşılmış, gerçi gtaVI ibaresi yok ama