mustafak0
80+ Bronze
Dahası
Pasaport yok bizdede oyuzden denemedikGreencard'a başvurdum bitti ve sayfayı kaydetmem gerekiyor print tuşuna basınca yazıcı istiyor ben pdf olarak kaydetmek istiyorum nasıl kaydedebilirim.
İnternet explorer
Beyaz arka planda fotoğrafımı çektim. Başvuru sitesinde fotoğraf yükleme yerindeki linke tıklayınca fotoğrafını yüklüyorsun orada ayarlıyorsun boyutunu. bu arada sorduğum soruyu okudun umarımHayırlı olsun bu arada Bizde öylesine denicez bu sene, fotoğraf işini nasıl hallettiniz merak ettim?
ingilizce şartı yokkiKral çok konu dışı ama şu İngilizce'yi nasıl çözdün bi anlatır mısın ?
çok komik demi her konuya bunu yapmak zorundasınızBunu atmam lazımdı
Ekran görüntüsü alsanız olmuyor mu?Greencard'a başvurdum bitti ve sayfayı kaydetmem gerekiyor print tuşuna basınca yazıcı istiyor ben pdf olarak kaydetmek istiyorum nasıl kaydedebilirim.
İnternet explorer
:/ bizde fotoğrafçıdan çektireceğiz.Beyaz arka planda fotoğrafımı çektim. Başvuru sitesinde fotoğraf yükleme yerindeki linke tıklayınca fotoğrafını yüklüyorsun orada ayarlıyorsun boyutunu. bu arada sorduğum soruyu okudun umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ingilizce şartı yokki
ekran görüntüsü aldım zaten de pdf olarak da kaydetmek istiyorum nolur nolmaz diyeEkran görüntüsü alsanız olmuyor mu?
Amin aminHayırlı Olsun. Darısı benim ve yanlış yerde doğanların başına.
teşekkür ederimhayırlı olsun dostum
gerek yok aslında çok kolay:/ bizde fotoğrafçıdan çektireceğiz.