Gri Koç'un YouTube Katıl'ına yani Navigasyon 2023 Rehberlik sistemine 9 gün önce kayıt oldum. Kayıt olduğum günden beri istifade ediyorum.
50 TL'lik bu rehberlik sistemi aşağıdakileri içeriyor:
Her sabah YouTube motivasyon bildirimi gönderiyor. Bu insana cidden motivasyon sağlıyor. Mesela geçen haftanın bir günü öğlene kadar çalıştım. İki dersi bitirdim o günün. Ya o 1 dersi yapmasam mı dedim. O anda tesadüf bildirim geldi. Şşştt derse diye. Abi oturdum ders çalıştım. Caner dinlenme günü yarın (sınavdan sonra) dedim.
Haftalık ve aylık bilgilendirici, motive edici ve soru-cevap canlı yayınları yapıyor. Zaten olayı bu. Ve ben bir şeyler çıkarttım. Nasıl bir plan yapmam gerekiyor vesaire.
Ne zaman TYT bitmeli ne zaman AYT başlamalı, hangi seviye ne yapmalı vesaire...
Sistemin en büyük faydası en büyük faydası ders çalışan bir sürü insan görüyorsunuz. Yorumlarda, canlı sohbette. Bunu görünce motive oluyorsunuz. Kendinizi YKS maratonunun bir parçası gibi hissediyorsunuz.
Dershanelerin sağladığı rehberliği bu adam 50 TL'ye sağlıyor. 200 kişiye de bedava vermiş burs niyetine.
Ben Navigasyon 2023'ten memnun kaldım. (Şimdilik) Bakalım göreceğiz. Bunlar ilk deneyimler.
Navigasyon ile beraber kullanılması gereken kaynak: https://www.hepsiburada.com/gri-koc-2023-model-gri-koc-planlama-defteri-p-HBCV00002RJRAT