Merhaba Donanım Arşivi ailesi
Kısa süre önce yayına aldığım yeni blog projemi sizlerle paylaşmak istiyorum:
https://ciltbakimi-nasilyapilir.blogspot.com
Bloğumda doğal yollarla cilt bakımı yapmak isteyen herkese hitap eden, %100 özgün ve SEO uyumlu içerikler sunuyorum. İçerikleri sade ve samimi bir “sen” diliyle hazırladım. Günlük bakım rutinlerinden, doğal maskelere kadar birçok konuda pratik öneriler yer alıyor.
Blogdaki bazı konular:
Google Search Console’a site haritasını eklediğimde “Getirilemedi – tür bilinmiyor” hatası alıyorum.
robots.txt ve sitemap yapısı düzgün gibi gözüküyor ama dizine ekleme sorunu yaşıyorum.
Bu konuda daha önce deneyimi olan varsa ya da yapıyı inceleyip yorum atarsa çok mutlu olurum
Ayrıca blogun genel yapısı hakkında da fikirlerinizi almak isterim. SEO tarafında gözden kaçırdığım bir şey olabilir.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Kısa süre önce yayına aldığım yeni blog projemi sizlerle paylaşmak istiyorum:
https://ciltbakimi-nasilyapilir.blogspot.com
Bloğumda doğal yollarla cilt bakımı yapmak isteyen herkese hitap eden, %100 özgün ve SEO uyumlu içerikler sunuyorum. İçerikleri sade ve samimi bir “sen” diliyle hazırladım. Günlük bakım rutinlerinden, doğal maskelere kadar birçok konuda pratik öneriler yer alıyor.
Blogdaki bazı konular:
- Gece Cilt Bakımı Nasıl Yapılır?
- Etkili Cilt Bakımı Yapmak İçin 5 Basit Yöntem
- Cilt Bakımında Tonik Nasıl Kullanılır?
- Mobil uyumlu yapı
- Hızlı yüklenen sayfalar (resimlerde lazy load var)
- SEO için meta etiketler, Open Graph ve Schema hazır
- Canonical ve dil etiketleri doğru şekilde yerleştirildi
Google Search Console’a site haritasını eklediğimde “Getirilemedi – tür bilinmiyor” hatası alıyorum.
robots.txt ve sitemap yapısı düzgün gibi gözüküyor ama dizine ekleme sorunu yaşıyorum.
Bu konuda daha önce deneyimi olan varsa ya da yapıyı inceleyip yorum atarsa çok mutlu olurum
Ayrıca blogun genel yapısı hakkında da fikirlerinizi almak isterim. SEO tarafında gözden kaçırdığım bir şey olabilir.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim