GSKILL Trident Z mi Corsair Vengeance PRO mu?

O.C yapacaksan çiplerine bakmak gerek, Ürünlerin seri numaraları yazmıyor ya da ben göremedim. Her Trident Z' nin çipi aynı değil.
CORSAIR CMW16GX4M2D3600C16
GSKILL F4-3600C16D-16GTZRC
Bunlar mıdır hocam ?

CORSAIR CMW16GX4M2D3600C16
GSKILL F4-3600C16D-16GTZRC
Bunlar mıdır hocam ?
Evet bu kodları internette yazaraku çiplerin kalitesini bulabiliriz. Örnek olarak Samsung B-Die ya da Micron E-Die gibi.

benim için farketmez ikiside olabilir ama ben olsam tactical tracer modelini alırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O zaman GSKILL Trident Z alın hocam.
Eyvallah hocam, ben sondaki 16-19-19-39 olan değere takıldım Corsair için bu değer 16-19-19-36 çünkü.

Eyvallah hocam, ben sondaki 16-19-19-39 olan değere takıldım Corsair için bu değer 16-19-19-36 çünkü.
Hocam bende zamanında trident z almayı planladım, fakat şuan ballistix daha f/p bir ürün gibi geliyor bana çip konusunda ise güzel yerde.

Hocam bende zamanında trident z almayı planladım, fakat şuan ballistix daha f/p bir ürün gibi geliyor bana çip konusunda ise güzel yerde.
Hocam pek derdim yok o konuda o yüzden RGB sistem için biraz da sağlam bir RAM olması açısından soruyorum yoksa çok iyi çiplere sahip RAM'ler var biliyorum. Forumda inceliyorum çoğunu :)

Bulunurum.
İkisi de alınmaz.

Aynı ramlerin rgb si mevcut olması lazım ve arkadaş sisteme bakacak oyuna değil.
Hocam nedendir bu olur olmaz itici tavırlarınız anlamıyorum sizi bu konuya yorum yapmak zorunda da bırakmadım ayrıca.

Bulunurum.
İkisi de alınmaz.

Aynı ramlerin rgb si mevcut olması lazım ve arkadaş sisteme bakacak oyuna değil.
Ben sadece bu iki ürün arasındaki OC performansı sizce hangisinde daha iyidir diye bir soru yönelttim yoksa dediğiniz RAM'lerin çoğunu bu ya da başka bir forumda ben de inceledim ki amacım o yönde olsaydı dediğiniz RAM'leri çoktan almıştım.

Bulunurum.
İkisi de alınmaz.

bunlar var
yoksa ful evga çıkardım millete

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,968
Üyeler
187,127
Son üye
efesquad
Geri