Neler Yeni

GSM iletişim güvenilir mi ?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
raşit akşit
bayramda köye gittik malum ortalık taşlı . kardeşim telofonunu düşürdü taşa denk gelincede ekran gitti şu an siyah ve renkli halde çizgiler var. ilk başta telefon almayı düşündüm (şu an kaan n1 kullanıyor ) ama baktım fiyatlar gereksiz uçuk .2000tl altı 1080p telefon bulamadım bende tamır ettirmeyi düşünüyorum .1 yıl daha idare etsin belki fiyatlar düşer . neyse internette dolaştım ve gsm iletişime denk geldim youtubede videoları denk geliyordu . 280 tl ekran değişimi . gayet ucuz geldi .şimidi asıl soru
buraya güvene bilirmiyim ?
telofonu yolladığımda ne zamana gelir ?
telofonu sıfırlamalı mıyım ? bilgi hırsızlığı olur mu ?
veya bilgi kaybı olurmu yedek almayı deneyeyeyim mi ?
yorumlarınızı ve önceden gsm iletişimi kullanan varsa tecrübelerinizi bekliyorum .
teşekürler

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Güvenilir zaten kanalları da var.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Kendim telefonumu yaptırmıştım, yaparken telefonun yanlışlıkla başka bir yerine zarar geldi ve o zarar gelen parçayı da ücretsiz değiştirdiler, bir de ücretsiz cam koruyucu vermişler di, he bide çaycı bir dayı vardı çok kafa adam dı :D.

Kısacası aşırı güvenilir, işlerin de çok iyiler hatta garantiye vericeğime onlara veririm.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
raşit akşit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet telefon 4 günde geri geldi dokunmatikte sorun yok ama telefonun altında bildirim ışığı vardı o yanmıyor. ama dert değil hizmeti beğendim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,302
Üyeler
164,470
Son üye
bykingyoutube
Top Bottom