Neler Yeni

GSM sinyali düşük ne yapmam gerekir (Wifi Mesh Sistem Önerisi ?)

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre
Merhaba arkadaşlar
İş yerimde şebeke çok az çekiyor bunun için ne almam gerekir? GSM şebeke arttırı mı yoksa router modem gibi bir ürün alırsam şebekede artış olur mu?

bahtsızkarakter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Alperen Yılmaz
Merhaba arkadaşlar
İş yerimde şebeke çok az çekiyor bunun için ne almam gerekir? GSM şebeke arttırı mı yoksa router modem gibi bir ürün alırsam şebekede artış olur mu?
İnternetten hangi teknolojiyi ve ıss yi kullanıyorsanız iş yerine yakın baz istasyonu var mı ona bakın

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnternetten hangi teknolojiyi ve ıss yi kullanıyorsanız iş yerine yakın baz istasyonu var mı ona bakın
Bu konu hakkında pek bilgim yok
internetten baktım biraz ama pek bir şey bulamadım.
Amacım şu 3katlı işyerimizde internet router sayesinde çekiyor ancak gsm şebekesi çok az çekiyor telefon görüşmesi için pencere kenarına gitmem gerekiyor. Telefon görüşmelerini daha sağlıklı yapabilmem için ne almamız gerekir? Bu konuda açıkcası hiç bilgim yok bazıları router al çekim gücünü arttırır gibi yazılar yazmış farklı yerlerde. Router wifi dağıtıcı değil mi? GSM şebekesinin çekimini de güçlendirir mi?

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Gökhan
internet bağlantın olursa wifi araması yapabiliyorsun ben ilçeye gidince öyle yapıyorum

Thraen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internet bağlantın olursa wifi araması yapabiliyorsun ben ilçeye gidince öyle yapıyorum
Evet bende şimdi birisiyle görüştüm o da öyle söyledi. Teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki internet dağıtıcı olarak Mesh sistemli hangi ürünü tavsiye edersiniz? 1 ağ görünecek ama 2 3 çoğaltıcı modem sistemi olsun istiyoruz. Marka model olarak öneride bulunabileceğiniz ürün var mı?

Top Bottom