Knk sadece valorant oynicam yeterli olmaz miHangi marka hangi model?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi model bilmiyorum ama görüntü versin yeter diyorsan 900den aşağı pek yok sıfırı alınır.
Marka msi pc ex. 2.0Hangi marka hangi model?
Hangi model bilmiyorum ama görüntü versin yeter diyorsan 900den aşağı pek yok sıfırı alınır.
İşlemciye bağlı yeterli olur.Knk sadece valorant oynicam yeterli olmaz mi
Marka msi pc ex. 2.0
Alabileceğin en kötü ekran kartı olabilir550 TL SIFIR GT 710 ALINIR MI ?
-2GB
-GDDR3
Gddr5 ve üstü öneririm ama bütçe o kadarda alınabilir800-900'e 1030 bulunabiliyor ben de yakın bir tarihte aldım. DDR5 olmasına dikkat etmeni öneririm.
Sadece valorant için alıyorum yeterlimidir ?Gt 710 günümüz oyunları için bence yetersiz ama bütçeniz o kadarsa alabilirsiniz .
9600 gt var bende onunla oynuyordum kart 2008 yılında piyasa sürüldü ve gt 710 hala yetersiz olur mubütçeniz sadece o kadarsa alınabilir fakat valorantta yetersiz kalacaktır
1030 bende düşündüm fakat sistem eski ve 250 watt psu var alsam da yeni bir güç kaynağı almam gerekecek ve ekstra masraf o da800-900'e 1030 bulunabiliyor ben de yakın bir tarihte aldım. DDR5 olmasına dikkat etmeni öneririm.
PSU gerekmez büyük ihtimalle, GT 1030 baya düşük TDP ye sahip.Sadece valorant için alıyorum yeterlimidir ?
Yaz sonu inş yeni bir sistem alıcam
9600 gt var bende onunla oynuyordum kart 2008 yılında piyasa sürüldü ve gt 710 hala yetersiz olur mu
1030 bende düşündüm fakat sistem eski ve 250 watt psu var alsam da yeni bir güç kaynağı almam gerekecek ve ekstra masraf o da