İzolyÇalışanı
80+ Gold
Dahası
İade et edebiliyorsanEvet Daha kutusunu acmadim
İade et edebiliyorsanEvet Daha kutusunu acmadim
Ya neden öyle diyorsun ki adam belki donanımdan anlamıyor neden adamı aşağılıyorsun?Sana ve bu sistemi önerene tek bir şey diyeceğim
YAZIK KAFANIZA
Varmı önerin kutusunu açmadım daha iade edeyim paramı geri alayimNeee, güzel kazık. Hatta mükemmel kazık, burada "gTa aÇR mı" diye konu açacağına 500TL'ye ekran kartı önerisi adında konu açsan daha yararlı olurdu.
Ne kadara aldınız?
@Nachi
Aynen ya. Csgo bile zorlar.
Çok ilgim yok bilgisayara da hani böyle oyunları açsın diye 500 tl param vardı aklima gt 710 yattı böyle tepki almasaydim iyi olurdu ama )Ya neden öyle diyorsun ki adam belki donanımdan anlamıyor neden adamı aşağılıyorsun?
Psu nedir? 2.el Hd 7850 alabilirsin.Varmı önerin kutusunu açmadım daha iade edeyim paramı geri alayim
Yanlış anladın brom anlamamak mesele değil herhangi bir foruma BİRÇOK bilen insana sormak yerine sadece çıkar amacı güden bilgisayarcı ya guvenemsi yüzündenYa neden öyle diyorsun ki adam belki donanımdan anlamıyor neden adamı aşağılıyorsun?
2.el güvenmiyorum 1 kere alisveris yapmistim karta 200 300 tl para harcadim tekrarPsu nedir? 2.el Hd 7850 alabilirsin.
İade et bence
@Revainer
Gelir büyük ihtimalle satıcı ile iletişime geçinİade etsem param geri gelirmi
Adam bana gt 730 al dedi ama o kadar param yoktuYanlış anladın brom anlamamak mesele değil herhangi bir foruma BİRÇOK bilen insana sormak yerine sadece çıkar amacı güden bilgisayarcı ya guvenemsi yüzünden