maksimum ne kadar olması gerekiyordu?5k ya kazıklanmışsınız ho
işlemci 150tl falandır zaten taş çatlasamaksimum ne kadar olması gerekiyordu?
Adamın durumu yok yüksek ihtimal durumu olsa alır bu sizi ne kadar ilgilendirir anlamadımForza 4 ne eski oyun. Forza 5 çıktı forza 4 oynayıpta napıyon? gt 1030 ne artık yeni pc toplama vaktin gelmiş. 8 gb ramidee artır hiç takmasan aynı şey 8gbla.
çalışsın o zamanAdamın durumu yok yüksek ihtimal durumu olsa alır bu sizi ne kadar ilgilendirir anlamadım
güzel kazıklanmışsınNasıl test edeceğim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 k
ben 80k ya aldım
çalışsın o zaman
bu arkadaşın diğer yorumlarıda böyle trol olarak gelmiş çok takmayın ne yazdığı önemsiz.ben 80k ya aldım
çalışsın o zaman
Troll mü istersen dc vereyim yayın açıp görev yöneticisinden ayarlardan sistemimi göstereyim bak bakim 80k mı.bu arkadaşın diğer yorumlarıda böyle trol olarak gelmiş çok takmayın ne yazdığı önemsiz.
sistemini napalımTroll mü istersen dc vereyim yayın açıp görev yöneticisinden ayarlardan sistemimi göstereyim bak bakim 80k mı.
Kötü oldum sistemimin çöp olduğunu öğrenince :c kendi paramla aldım. sistemi iyi sanıyordumbu arkadaşın diğer yorumlarıda böyle trol olarak gelmiş çok takmayın ne yazdığı önemsiz.
kaç gün oldu alalıKötü oldum sistemimin çöp olduğunu öğrenince :c kendi paramla aldım. sistemi iyi sanıyordum
Zaten ciddiye alıncak biri değil. Attığı mesajlara bak çok itici yaşı 14 felan herhaldebu arkadaşın diğer yorumlarıda böyle trol olarak gelmiş çok takmayın ne yazdığı önemsiz.