Gta 5 almayı düşünüyorum

İ20N

80+
Reaksiyon skoru
42
gta 5 oynamayı düşünüyorumda acaba online kapanır mı bi sorun yaşar mıyım bunla ilgili acaba

bilmiyorum ama baya sarar. 3-4 kere bitirmiş olduğum bir oyundur kendisi. Online oynadığın zaman paranı mantıklı harca. Sonra çok pişman olursun.

gta 5 oyunu bitmez, bitemez. Rockstar'ın en büyük gelir kapısı gta 5 onlinedir

online için gta 5 alsan oynayamazsın p2w oyun paran olmayınca hiçbirşey yapamazsın oyundaki her şey pahalı hilede yapamazsın hemen banı yersin yani almana gerek yok

bilmiyorum ama baya sarar. 3-4 kere bitirmiş olduğum bir oyundur kendisi. Online oynadığın zaman paranı mantıklı harca. Sonra çok pişman olursun.
evet hocam ben 4 milyona polis arabası aldıgım icin cok pismanim

aldığım saçma sapan sadece dış görünüşü güzel şeyleri saysam bitmez :D

online için gta 5 alsan oynayamazsın p2w oyun paran olmayınca hiçbirşey yapamazsın oyundaki her şey pahalı hilede yapamazsın hemen banı yersin yani almana gerek yok
görev yaparım hocam hem arkadaşımda oynuyor hep birlikte görev yapardık

görev yaparım hocam hem arkadaşımda oynuyor hep birlikte görev yapardık
yaptıgın görevlerden gelen para hiçbir işine yaramaz milyarları olan adamlar hep seni tokatlayacak girecek yer altı sıgınagına kafana roketleri atacak oyunun içine edecek zevk almazsın hilede yapamazsın gereksiz yere para verme

gta 5 oynamayı düşünüyorumda acaba online kapanır mı bi sorun yaşar mıyım bunla ilgili acaba
FiveM gibi platformlarda rol yapma imkanın oluyor, oyunun kendisi de teknik olarak oynanabilecek vaziyette. Eğlendirir benim aşağı yukarı 4k saatim var (GTA Online oynamadığım halde) o yüzden öneririm.

yaptıgın görevlerden gelen para hiçbir işine yaramaz milyarları olan adamlar hep seni tokatlayacak girecek yer altı sıgınagına kafana roketleri atacak oyunun içine edecek zevk almazsın hilede yapamazsın gereksiz yere para verme
reis seni özel olarak gta yı kötülemek için mi tuttular oyunda özel oda açabiliyorum ha birimi girdi yeniden açarım problem değil hani ne bu kötüleme çabası

Geri