Modmenüden 120M yaptım da kral inan oyunun hiçbir anlamı kalmıyorgta 5 de para hilesi olan birisi bana 2m para gönderebilir mi denizaltı alıp görevlerini yapıp para kasmam gerekiyorda varmı hayırsever?
heist yaparak para mı kazanabilicegini sanıyorsun knk mecburModmenüden 120M yaptım da kral inan oyunun hiçbir anlamı kalmıyor
Zamanında epic bedava verdiğinde herkes yapıyordu tespit de edemiyorlardıyeni hile sistemi geeldi battle eye diye o geldiğinden beri araba satamıyorsun
Kanki bu cayo perico ya zaman nerf i gelmeden önce iyiydi 1.-2.5m arası kasılıyordu da bir zaman nerfi getirdiler ortalık 56 oldu.heist yaparak para mı kazanabilicegini sanıyorsun knk mecbur
hocam artık geçti herkes yapınca boşuna kasılmış oluyorsun öyle de anlamı kalmıyorModmenüden 120M yaptım da kral inan oyunun hiçbir anlamı kalmıyor
Ama ne projeydi be kral böyle bir oyunun premiumunu bütün dünyaya ücretsiz vermek forumda bir arkadaş 300Milyon kişinin aynı anda epic games e girdiğini falan söylüyorduZamanında epic bedava verdiğinde herkes yapıyordu tespit de edemiyorlardı
Ben en çok araba çalıp satmadan kazanıyordum 10 dk da 100Khocam artık geçti herkes yapınca boşuna kasılmış oluyorsun öyle de anlamı kalmıyor
Ya o zamanlar ilk gün sunucu çökmüştü ben aradan almıştım.Sonrasında bir yalan çıktı yok oynanmazsa silinecekmiş diye neyse en azından 1 hesaba alabildim.Ama ne projeydi be kral böyle bir oyunun premiumunu bütün dünyaya ücretsiz vermek forumda bir arkadaş 300Milyon kişinin aynı anda epic games e girdiğini falan söylüyordu
Son gün almıştım kral trafikten