Neler Yeni

GTA 5 Enhanced Online para kasma yolu nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
.
Geçen sene GTA legacy sürümünde mod menü ile Online'da günlük 15m kasıyordum, ban yemedim. Night club, bunker, garaj, arabalar birkaç yeri aldım. Hiçbir iş yapmadım, sırf para harcamasına aldım bunları. Şu an hesabımda 2M var ve hileye bulaşmaya gözüm korkuyor. BattlEye gelince ve Online'da hilelerin cirit atmadığını gördüğümden beri hile yaparsam kendimde ban yiyeceğimi düşünüyorum. En hızlı ve yüksek kazandıran hilesiz yöntem nedir? Günlük 10-20 milyon kazanabileceğimiz bir yol var mı?

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
ismail
Sanayide amele olarak çalışmak

ggbibdsbkdh

80+ Bronze
düzgün bi ekibin yoksa günlük 15 milyon gibi bi para çok çok zor veya mümkün bile olmayabilir. eskisi kadar keyif almazsın belki ama gözüne bi hedef kestirip onun için 1-2 hafta boyunca satın aldığın mekanlara supplies alıp stock satarak da çok keyif alabilirsin. sonuçta para kazanıyosun grind yapıyosun oyun da sana tam olarak bunu sunuyor. ha eğer benim yaptığımı yapmak istiyosan kas 4-5 milyon git şehrin sağ üstündeki elmasa(ismini yazınca mesaj gönderilmiyor) gece gündüz şu meyveli olanı oyna. uzun vadede kaybettirdiğine rastlamadım hiç. 600-700k'yı çöp ettiğinde mutlaka bi 3lü elmas geliyor. şans işi tabi ama çoğunlukla böyle işliyor. ben bi iki gece yazılım kurarak otomatik çalıştırmıştım çok iyi para geliyordu

şimdi ben böyle dedim diye raporlanmayayım he oyunda iyi kazandırıyor gerçeği bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
düzgün bi ekibin yoksa günlük 15 milyon gibi bi para çok çok zor veya mümkün bile olmayabilir. eskisi kadar keyif almazsın belki ama gözüne bi hedef kestirip onun için 1-2 hafta boyunca satın aldığın mekanlara supplies alıp stock satarak da çok keyif alabilirsin. sonuçta para kazanıyosun grind yapıyosun oyun da sana tam olarak bunu sunuyor. ha eğer benim yaptığımı yapmak istiyosan kas 4-5 milyon git şehrin sağ üstündeki elmasa(ismini yazınca mesaj gönderilmiyor) gece gündüz şu meyveli olanı oyna. uzun vadede kaybettirdiğine rastlamadım hiç. 600-700k'yı çöp ettiğinde mutlaka bi 3lü elmas geliyor. şans işi tabi ama çoğunlukla böyle işliyor. ben bi iki gece yazılım kurarak otomatik çalıştırmıştım çok iyi para geliyordu

şimdi ben böyle dedim diye raporlanmayayım he oyunda iyi kazandırıyor gerçeği bilmiyorum
Teşekkürler hocam, 2 milyon paranın hepsini bahsettiğiniz malum yere yatırmamda sorun olurmu sizce? İlla katlar gibi sizin anlattığınıza göre.

ggbibdsbkdh

80+ Bronze
Teşekkürler hocam, 2 milyon paranın hepsini bahsettiğiniz malum yere yatırmamda sorun olurmu sizce? İlla katlar gibi sizin anlattığınıza göre.
ben illa katlar diyerek insiyatif almış olmayayım ama benim başıma gelen senaryo hep o şekildeydi. bazen tam bu sefer 1-2m eksi yazdık çöküş geliyo derken 3 firavun(2,5m) atabiliyodu

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,193
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Kosatka alıp tek başına cayo perico heist yaparak 1 heistde 1 milyon dolar kazanabilirsin. Daha hızlı ve yüksek para kazandıran bir yol yok.

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,193
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Hocam kısa mı sürüyor ve gün içinde 10 kere yapıp 10m kasabilir miyim?
Füze atabilen Opressor MK2 veya Toreador lazım. Bunlarla hızlıca Setup görevlerini yaparsın. Tüm setup ve Heisti bitirmek 2 saat sürer. Heisti sessiz yapman ve alarmı çaldırmaman gerekiyor. Bitince yeniden açmak için de 2 saat kadar bekleme süresi giriyor. O sırada ev heisti, doomsday heist gibi şeyleri yaparsın.

PNSHER

80+ Bronze
Oyunda hızlı para kasmak için bazı glitchler var. Onları iyice araştırın.

Top Bottom