Mod menü kullanıyolarHeist görevlerine katıldığım bazı kişiler pay kısmını herkeste %135 e çekebiliyordu bu nasıl oluyor acaba hatta kimi görevlerde %450 ye bile çekeni gördüm
Bende indirip arkadaşımla böyle yapabilir miyim peki sorun olur muMod menü kullanıyolar
ban ihtimalı çok ve ücretsiz olanların çoğu virüslü oluyorBende indirip arkadaşımla böyle yapabilir miyim peki sorun olur mu
Az önce biri 2000 küsür leveldı keşke ondan isteseymişim beban ihtimalı çok ve ücretsiz olanların çoğu virüslü oluyor
Onlar kullanıyo diye ben ban yemem di miban ihtimalı çok ve ücretsiz olanların çoğu virüslü oluyor
ban ihtimalı çok ve ücretsiz olanların çoğu virüslü oluyor
Youtubede videoları var bak kafana yatarsa kullan YTDBende indirip arkadaşımla böyle yapabilir miyim peki sorun olur mu
hesabı ver bizeeeOnline oynamaya ilk başladım oyunun bir bugu çıktı ortaya o bugu kullanarak onlinede milyoner oldum almadığım şey kalmadı gerekli gereksiz ne varsa aldım 1 haftada online doydum. Bu da böyle bir anımdır
Tamamdır hocam ama yazınca ben bulamamıştımda yabancı kanal mı eğer öyleyse bir kanal falan önerebilir misiniz acabaYoutubede videoları var bak kafana yatarsa kullan YTD
Nasıl bir bug hocam hâlâ duruyosa bizde kullanalımOnline oynamaya ilk başladım oyunun bir bugu çıktı ortaya o bugu kullanarak onlinede milyoner oldum almadığım şey kalmadı gerekli gereksiz ne varsa aldım 1 haftada online doydum. Bu da böyle bir anımdır
Yok dostum kapanalı çok oldu, 3 gün falan baya kastım ben sonra bug fixlendi. Tabi o zamana kadar çoktan vurgun yapmıştım benTamamdır hocam ama yazınca ben bulamamıştımda yabancı kanal mı eğer öyleyse bir kanal falan önerebilir misiniz acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nasıl bir bug hocam hâlâ duruyosa bizde kullanalım![]()
Ah bee neyse sağlık olsun bende tekrardan başladım ama onlineda oynamıyordum bi de ders çalışmam gerektiği içinde zaman ayıramıyorum fazla hızlı para kasabilirsem iyi olurdu diye sormuştum neyse teşekkürler yinedeYok dostum kapanalı çok oldu, 3 gün falan baya kastım ben sonra bug fixlendi. Tabi o zamana kadar çoktan vurgun yapmıştım benHerşeyi aldıktan sonra cepte bi 10 milyon falan kaldı sonra da kasmadım zaten para harcayacak yer kalmadı
![]()
Ya heist görevlerde denk geliyorum işte mesela en fazla zaten 2m kazanabiliyoken 4 kişiye bunu %450 gibi bölüştürebiliyolar ama ban yememek içinde parayı azaltıp 3m civarına ayarlıyolar tabi o nasıl olur diye merak ettim normalde biriyle arkadaş olduk onla yapıyoz ama niyeyse başkasıyla online girince bi kaç dk sonra atıyo onunda görevi mahvoluyo bi çözüm getirebilsem o yapıyo zaten hileyi uğraşmamdq niyeyse halledemedimArasıra ufak tefek gibi olaylar oluyor hocam, mesela kargo teslim içi hile gibi bir şey vardı kargo normalde 30k kazandırıyor ama bir şey yapıyosun 1m kazandırıyor. Öyle şeyler işte biraz araştır belki yine o tür bir şey vardır