Neler Yeni

GTA 5 heist görevleri

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
yiyebilirsin tanıdığım birisi para dağatılırken aldıgı paralardan ban yedi
Ama haksızlık yani o durumda benim yapacağım bir şey yok ki sonuçta neyse şuanlık bi tane buldum çok abartmadan kullanıyorum bakalım ban yersem haber ederim

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Tamamdır hocam ama yazınca ben bulamamıştımda yabancı kanal mı eğer öyleyse bir kanal falan önerebilir misiniz acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl bir bug hocam hâlâ duruyosa bizde kullanalım 😅
Heist menu, modest menu falan diye bak youtubeye. Kanal ismi bilmiyorum

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,003
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Heist görevlerine katıldığım bazı kişiler pay kısmını herkeste %135 e çekebiliyordu bu nasıl oluyor acaba hatta kimi görevlerde %450 ye bile çekeni gördüm
Ben cayo perico heist buginu kullaniyordum tam gorev biterken internet kablosunu cikariyordum para geliyordu preb yapmadan bi daha soygunu yapabiliyordum elim o kadar alismisti ki glitchlerle birlikte 9ddkda bitirebiliyordum

DeathPit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Metehan Gelleci
Ben cayo perico heist buginu kullaniyordum tam gorev biterken internet kablosunu cikariyordum para geliyordu preb yapmadan bi daha soygunu yapabiliyordum elim o kadar alismisti ki glitchlerle birlikte 9ddkda bitirebiliyordum
Bende şuan bi tane buldum kargoyu fulleyebiliyo ve bir şey var aktif ettiğinde kendi satıyo ve her satım için 6m veriyo çok hızlı ve iyi kazandırıyo ama senin mantıkta iyiymiş baya

Top Bottom