Online a girmiyor ki direk. RDR 2 de giriyor ama gta online da girmiyor .Türkçe yamayla online girince ban yeniyor diye biliyorum dikkat et
Yapamazsınnasıl open iv kullanmadan yama yükleyebileceğimi biliyor musunuz
Yok . Oyunun yedeğini al . Online gireceğin zaman isim değiştirip öbür orjinale geçersin . Free takılacağın zaman da isim değişip yine modluya geçersinpeki bu steam sürümünde ban falan gibi sıkıntılar çıkarır mı online girmediğim sürece
online girmeden yama dosyalarını silsem olur muYok . Oyunun yedeğini al . Online gireceğin zaman isim değiştirip öbür orjinale geçersin . Free takılacağın zaman da isim değişip yine modluya geçersin
online çok nadir giriyorum zaten rdr2de gta da öyle olacak büyük ihtimalleYok . Oyunun yedeğini al . Online gireceğin zaman isim değiştirip öbür orjinale geçersin . Free takılacağın zaman da isim değişip yine modluya geçersin
Yamaladığın yerin başka yerleri de yamalamadığına eminsen sadece o rpf dosyasını silip sonra dosyaları doğrula yaparsan yine girebilirsin evetonline girmeden yama dosyalarını silsem olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:
online çok nadir giriyorum zaten rdr2de gta da öyle olacak büyük ihtimalle
nasıl yani başka bir yeri yamalamadığından eminsen ne demek istedin örnek verebilirmisinYamaladığın yerin başka yerleri de yamalamadığına eminsen sadece o rpf dosyasını silip sonra dosyaları doğrula yaparsan yine girebilirsin evet