ben laptopa indirdim şarjda bıraktık hiç bir şey olmadıEmin misin hocam
ben laptopa indirdim şarjda bıraktık hiç bir şey olmadıEmin misin hocam
İade edin işte daha iyi bir psu alırsınız bu arada müq konu rampage psu savunuyor herkes rampage psu çok kalittesiz maddelerden oluşmaktadır vatana geri dönüşlere göre en çok patlayn psular 1. frisby 2. Rampage gerisi vs. önemli değilYa ne alaka. 250W No name çöp bir psu'ya sahibim, 9 gün açık kalmışlığı var ve hiç bir şey olmadı. Konuya gelecek olursak, bırak. Herhangi bir sorun olmaz.Hocam daha bilgisayarı alalı 2 gün oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 gün oldu daha alalı bilgisayarı
Maks. 2-3 aydır kullanıyorsunuz bu forumda rampage psu savunan sayılı bilgisizlersiniz rampage psu vatanın en çok başını ağrıtan 2. psu ve asla tercih edilmemesi gereken bir psu kaliteli bir sistem kullanılıyorsakorkma dostum c4 diyenlere bakma sen rampage 700 watt 80 plus kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok
Hocam böyle bilgisizlerden güç almayın isterseniz patladığı hakkında 10 kaynak atayım ve ne kadar kalitesiz olduğunu anlatmaya gerek yok.Hocam bendede 600w var
Batcet #3141 ekle dc denMaks. 2-3 aydır kullanıyorsunuz bu forumda rampage psu savunan sayılı bilgisizlersiniz rampage psu vatanın en çok başını ağrıtan 2. psu ve asla tercih edilmemesi gereken bir psu kaliteli bir sistem kullanılıyorsa
Hocam böyle bilgisizlerden güç almayın isterseniz patladığı hakkında 10 kaynak atayım ve ne kadar kalitesiz olduğunu anlatmaya gerek yok.
yazmak ban sebebi olabilirBatcet #3141 ekle dc den
Abartma.3 gün bıraksan sorun olmaz PC çok çalıştığı için bozulacak diye bir kaide yok ömrü kısa diyelim.Sıkıntı olmaz 3 gün açık kalabilir.Bence bırakma psu c4
sen rampage'i savundun
kardeşim bunun sonu farklı yerlere gidiyor en iyisi bırakalımSavunmadım çıkar göster
Bence dekardeşim bunun sonu farklı yerlere gidiyor en iyisi bırakalım