Neler Yeni

Çözüldü✓ Gta 5 indirdigim icin PC yi 3 gun açık birakinca sorun olur mu

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,633
İsim
Mert Can Ergün
korkma dostum c4 diyenlere bakma sen rampage 700 watt 80 plus kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok

YiG00zA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yiğit topci
arada bir res at ben öyle yaptım

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam daha bilgisayarı alalı 2 gün oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 gün oldu daha alalı bilgisayarı
İade edin işte daha iyi bir psu alırsınız bu arada müq konu rampage psu savunuyor herkes rampage psu çok kalittesiz maddelerden oluşmaktadır vatana geri dönüşlere göre en çok patlayn psular 1. frisby 2. Rampage gerisi vs. önemli değilYa ne alaka. 250W No name çöp bir psu'ya sahibim, 9 gün açık kalmışlığı var ve hiç bir şey olmadı. Konuya gelecek olursak, bırak. Herhangi bir sorun olmaz.
Hocam siz zaten o psuyla iyi bir sistem besliyor olamazsınız iyi bir psu alırsanız belki sistem fiyatının 2/3 üne gelir siz doğru yapıyorsunuz sıkıntı olmaz ama arkadaş belki 1660 super,2060 super,2060 veya daha üstü bir sistem kullanıyor patlarsa büyük zarara girer mesela anakartı yanabilir insan iyi bir sistem toplayıp zarar gelsin ister mi? İnanmıyorsanız bir çok konu atayım patladığı hakkında

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
korkma dostum c4 diyenlere bakma sen rampage 700 watt 80 plus kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok
Maks. 2-3 aydır kullanıyorsunuz bu forumda rampage psu savunan sayılı bilgisizlersiniz rampage psu vatanın en çok başını ağrıtan 2. psu ve asla tercih edilmemesi gereken bir psu kaliteli bir sistem kullanılıyorsa
Hocam bendede 600w var
Hocam böyle bilgisizlerden güç almayın isterseniz patladığı hakkında 10 kaynak atayım ve ne kadar kalitesiz olduğunu anlatmaya gerek yok.

Batcet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Batuhan Çetinler
Maks. 2-3 aydır kullanıyorsunuz bu forumda rampage psu savunan sayılı bilgisizlersiniz rampage psu vatanın en çok başını ağrıtan 2. psu ve asla tercih edilmemesi gereken bir psu kaliteli bir sistem kullanılıyorsa

Hocam böyle bilgisizlerden güç almayın isterseniz patladığı hakkında 10 kaynak atayım ve ne kadar kalitesiz olduğunu anlatmaya gerek yok.
Batcet #3141 ekle dc den

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
bu konuya bakın
C4+ Tier (Patlamaya hazır bomba CS;GO oynarken lazım olur.)
• Dark
• Platoon
• Gamepower(Patlamaz ama, Alınmaz)

• Everest-Rampage(ETX 750 hariç dediğim gibi Sama Forza'nın aynısı)​

• Hadron
• Powerboost(Rage hariç)
• İzoly
• Frisby
• Gametech
• Versatile
• Redrock
• Cooler Master Elite