Yani siteye ve launcher'a dil çince de girmeyi başardım ben ve bir kaç arkadaşım istersen öyle dene.Peki Fransayı seçtiğimizde Epic Games'in sitesine giriş yapabiliyor musun ? Şu an internet sitesine girmeye çalışınca "403 Forbidden" hatası veriyor.
Bende sıkıntısız giriyor şuanPeki Fransayı seçtiğimizde Epic Games'in sitesine giriş yapabiliyor musun ? Şu an internet sitesine girmeye çalışınca "403 Forbidden" hatası veriyor.
Site üzerinden değil de launcher uygulama üzerinden yaptım adımları şuan indiriliyor biraz beklersen telefon üzerinden çözümünü deneyeceğim.Peki Fransayı seçtiğimizde Epic Games'in sitesine giriş yapabiliyor musun ? Şu an internet sitesine girmeye çalışınca "403 Forbidden" hatası veriyor.
Launchera giremiyorum, ekran kartım yok diye hata veriyor.Yani siteye ve launcher'a dil çince de girmeyi başardım ben ve bir kaç arkadaşım istersen öyle dene.
mobilden siteye herhangii bir şekilde erişilemiyor şuan vpn de fayda etmiyor launcher üzerinden etkisi var vpn inLaunchera giremiyorum, ekran kartım yok diye hata veriyor.
Siteye girmek için Çince dilini nereden seçebilirim.
psiphon uygulamasını kapatırsan vpn in kapanır eğer kapatmamana rağmen durduysa istikrarsiz bi internetin olabilir.hocam valla işe yaramadı 1.5 mb ye geliyor sıfırlanıyor sonra
hocam valla işe yaramadı 1.5 mb ye geliyor sıfırlanıyor sonra
yani launcher'a girebilseydin iyi olurdu çünkü şuan trafikten siteye dil değiştirmek için girilmiyor bile siteye tek çözüm beklemek gibi.Launchera giremiyorum, ekran kartım yok diye hata veriyor.
Siteye girmek için Çince dilini nereden seçebilirim.