1.5arkadaşlar 4 megabit internet hızım var gta yı kaç günde indiririm epic games üzerinden ve internet çok yavaşlarmı
Ben 8 megabit ile 35 saatte indirdim sen muhtemelen 45 saatte indirirsinarkadaşlar 4 megabit internet hızım var gta yı kaç günde indiririm epic games üzerinden ve internet çok yavaşlarmı
8 megabit ile 35 saatte indi kardeş ne 24 saattitahmini 24 saat sürer yüklemenin sonlarına doğru baya yavaşliyo
en fazla 35 saat falan
En az 3 gün diyorum ben.En iyi ihtimalle 2 gün 12 saatte iner (Hesapladım, bundan daha önce inmesı imkansız), internet evde çok kullanılıyorsa bu süre 3 veya 3.5 güne de uzayabilir. İnternetin yavaşlayıp yavaşlamayacağını bilemiyorum.
Süre olarak arkadaşların söylemiş olduğu sürelere katılıyorum. İnternet yavaşlar mı? sorusuna ise verebileceğim cevap, internet hızınızın düşük olmasından kaynaklı yavaşlar. Oyunlarda ping film ve videoların yükleme hızında ise değişimler yaşarsınız.arkadaşlar 4 megabit internet hızım var gta yı kaç günde indiririm epic games üzerinden ve internet çok yavaşlarmı