Sefir Süleyman Çakır 👑
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 721
arkadaşlar resimdeki yerler nereler sırası ile
1. Yer haritanın sol üst tarafları saydı hatırlatırım kadarıyla u dönüşü yapılacak şekilde gösteriliyorduarkadaşlar resimdeki yerler nereler sırası ile
![]()
![]()
![]()
haritan işaretleyip atarmıısn kral bulamadım bir türlü1. Yer haritanın sol üst tarafları saydı hatırlatırım kadarıyla u dönüşü yapılacak şekilde gösteriliyordu
2. Yere çok gittim konumu tam bilmiyorum ama en büyük dağın arka tarafında orAlar
3. Yer online olmalı büyük ihtimal
Yaylada yım PC yanımda değil yanımda olsa bile monitör değişimdeharitan işaretleyip atarmıısn kral bulamadım bir türlü
Yaylada yım PC yanımda değil yanımda olsa bile monitör değişimdeharitan işaretleyip atarmıısn kral bulamadım bir türlü
Gidince ne oluyor oraya hocam özelliği nedir ?arkadaşlar resimdeki yerler nereler sırası ile
![]()
![]()
![]()
En üstteki fib bölümlerinden birinin başındaydı youtubeda aratırsan bulursanarkadaşlar resimdeki yerler nereler sırası ile
![]()
![]()
![]()
fıvem kanka rol play için ipucu vermişler aradım aradım bulamadım bende buraya attımGidince ne oluyor oraya hocam özelliği nedir ?
He tamam şimdi anladımfıvem kanka rol play için ipucu vermişler aradım aradım bulamadım bende buraya attım