Neler Yeni

gta 5 script hook v 1.0.1180.1 sürümü linki istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yağız Efe Güllü
arkadaşlar ben gta 5 i oyun indir club tan torrent olarak indirmiştim (1.0.1180.1 sürümünü ) şimdi tranier kurmak istiyorum ama bu sürüme uygun script hook v bulamadım bilen biri varsa linkini paylaşabilirse çok mutlu olurum TEŞEKKÜRLER

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
arkadaşlar ben gta 5 i oyun indir club tan torrent olarak indirmiştim (1.0.1180.1 sürümünü ) şimdi tranier kurmak istiyorum ama bu sürüme uygun script hook v bulamadım bilen biri varsa linkini paylaşabilirse çok mutlu olurum TEŞEKKÜRLER
Konunla alakalı değil biliyorum ama orijinal GTA 5 oynuyorum bende onu indirdim ama bende de aynı şekilde sürümü desteklemedi ne yapmam lazım sizin gibi yeni bir sürüm arayışına mı girmeliyim ? 2 gündür konu açıyorum bir çözüm bulamadım. Eğer size yazarsalar beni etiketler misiniz ? Birde orijinal ile crack arasında bir fark yok değil mi bu hile de yani crack için ayrı orijinal için ayrı bir şey indirilmiyor değil mi ?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,714
İsim
rada
Arkadaşlar f1tg1r| 'den indirsenize sorunsuz çalışıyo. (Mod adam banlama lütfen harika sansürledim).

Kağan_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Kağan Efe ERDAŞ
yağız bendede aynı sürüm var ben yaptım eğer hala istiyorsan siteyi ekleyebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,955
Üyeler
168,713
Son üye
R1MBB1000
Top Bottom