Neler Yeni

GTA 5 signed in offline mode

BanaChamp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Efe Aydemir
Merhaba ben GTA 5'i yaklaşık 2 ay önce Steam üzerinde satın almıştım. Bir süre hiçbir sıkıntı çekmedim oynadım. Online ve offline moda istediğim şekilde girebiliyordum. Bir süre sonra Online moda giriş yapamamaya başladım. Yaklaşık 2 haftadır da böyle. İnternette gördüğüm neredeyse her şeyi denedim.Hesap ban yemiş mi diye kontrol falan da ettim ama ban yok. Çünkü başka bir arkadaşımın bilgisayarından giriş yapabiliyorum. Sorunu aşağıdaki eklerdeki fotolarda görebilirsiniz. Signed in offline mod diyor. Konu hakkında bilgisi olan kişilerin yardımı çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim.
2020-05-06 (2).png
2020-05-06 (3).png

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Merhaba ben GTA 5'i yaklaşık 2 ay önce Steam üzerinde satın almıştım. Bir süre hiçbir sıkıntı çekmedim oynadım. Online ve offline moda istediğim şekilde girebiliyordum. Bir süre sonra Online moda giriş yapamamaya başladım. Yaklaşık 2 haftadır da böyle. İnternette gördüğüm neredeyse her şeyi denedim.Hesap ban yemiş mi diye kontrol falan da ettim ama ban yok. Çünkü başka bir arkadaşımın bilgisayarından giriş yapabiliyorum. Sorunu aşağıdaki eklerdeki fotolarda görebilirsiniz. Signed in offline mod diyor. Konu hakkında bilgisi olan kişilerin yardımı çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim. Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Steam den oyun dosyalarını doğrula yap.

soyluadam

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
türkçe yama kullanıyorsan kaldırıp dene dostum

Top Bottom