Xpertronic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 812
arkadaşlar single modda ultrada 100 120 fps arasında alıyorum daha önce online da aynı fpsleri alıyordum ama şu an 60 civarında alıyorum neyden kaynaklı olabilir ?
daha önce online da 100 120 fps leri alıyordum şu an bu sorun başladı oyun kaynaklımı diyorsun ?Sisteminde bir sıkıntı yok, GTA 5'in Online modundan kaynaklı.
Evet, oyun kaynaklı. Herkes Online'da düşük FPS alıyor.daha önce online da 100 120 fps leri alıyordum şu an bu sorun başladı oyun kaynaklımı diyorsun ?
ama şunu anlatmak istiyorum daha önce 100 120 fps alıyordum online modda son 10 gündür 60 fps falan almaya başladım onu demek istiyorum daha önce alıyordum online da 100 120 fps falanHer online oyunda sistem zorlanıyor
Bu yüzden de düşük fps alımı normal
Hikaye modunda hala aynı fps yi alıyor musunama şunu anlatmak istiyorum daha önce 100 120 fps alıyordum online modda son 10 gündür 60 fps falan almaya başladım onu demek istiyorum daha önce alıyordum online da 100 120 fps falan
AlıyorumHikaye modunda hala aynı fps yi alıyor musun
O zaman sıkıntı yokAlıyorum
O zaman sıkıntı online da neyse bekleyelım belki düzlerler güncelleme ileO zaman sıkıntı yok