Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Evet Arkadaşlar En Çok Para Kazandıracak , Solo Heist Nedir ?
Örnek Video Var Mı Buglar İçin ?Cayo perico hele bide bazı buglar var onları yapardan manyak para kazandırıyor
Videolar genellikle ingilizce anlayabilirsen atayım türkçelerinide bulursam atarım eğer epic gamesden aldıysan bunker ve ofis bedavaya geliyor ben uzun süre bunker görevlerini yaptım sonra denizaltını aldım bunker görevleri sıkıyor ama haberin olsun başka bir çok yöntem var şu kanalı izle bi rastgele reyizÖrnek Video Var Mı Buglar İçin ?
Birde O Görevi Biliyorum. Ama Denizaltı Lazım. Denizaltı Almam için de Para Lazım , Cayo Perico Açılana Kadar Başka Görev Önerisi Var Mı ?
Bunker Görevleri Solo yapılabiliyor Mu ?Videolar genellikle ingilizce anlayabilirsen atayım türkçelerinide bulursam atarım eğer epic gamesden aldıysan bunker ve ofis bedavaya geliyor ben uzun süre bunker görevlerini yaptım sonra denizaltını aldım bunker görevleri sıkıyor ama haberin olsun başka bir çok yöntem var şu kanalı izle bi rastgele reyiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rastgele reyizde çok fazla tutorial videosu var onlara bir bak ordan istediğin yöntemleri yapabilirsin
EvetBunker Görevleri Solo yapılabiliyor Mu ?
Tamamdır Teşekkürler , Son Olarak Bahsettiğiniz Glitchler Nedir ? Yani Ne İşe Yarıyor Yapıldığı Zaman ?
Bu arada dediğim gibi rastgele reyizin dc sunucusuna gir crewine gir orda istediğin sorunun cevabını bulursun hemde arkadaşda bulursunBunker Görevleri Solo yapılabiliyor Mu ?
Anlatmak uzun baya nasıl yapıldığını değilde ne işe yaradığını anlatayım en işe yararayanı heistın setuplarını yapmadan direk finali yapmak yani gta da ana soygunu yapmak için o soyguna hazırlanmak gerekiyor ve bu hazırlıklar biraz uzun ve sıkıcı bu setupları bi kez yaptıktan sonra ana heistı yapıyosun sonra tam para alma bölümünde internetin fişini çekiyosun sonra tekrar giriyosun sana para ve xp geliyor fakat heist yapılmamış gibi gözüküyor böylece setupları birdaha yapmak zorunda kalmıyosun direk ana soygunu yapıyosunTamamdır Teşekkürler , Son Olarak Bahsettiğiniz Glitchler Nedir ? Yani Ne İşe Yarıyor Yapıldığı Zaman ?
Tamamdır , Yardımlarınız İçin Çok Teşekkürler.Bu arada dediğim gibi rastgele reyizin dc sunucusuna gir crewine gir orda istediğin sorunun cevabını bulursun hemde arkadaşda bulursun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anlatmak uzun baya nasıl yapıldığını değilde ne işe yaradığını anlatayım en işe yararayanı heistın setuplarını yapmadan direk finali yapmak yani gta da ana soygunu yapmak için o soyguna hazırlanmak gerekiyor ve bu hazırlıklar biraz uzun ve sıkıcı bu setupları bi kez yaptıktan sonra ana heistı yapıyosun sonra tam para alma bölümünde internetin fişini çekiyosun sonra tekrar giriyosun sana para ve xp geliyor fakat heist yapılmamış gibi gözüküyor böylece setupları birdaha yapmak zorunda kalmıyosun direk ana soygunu yapıyosun
Ve bir avantajıda cayo pericoda çalabileceğin farklı ana maddeler var bunlardan en pahalısı heykel sonra pink diamond belge içki diye gidiyo içki karsız heykelide denk getirmek çoook zor pembe dia yı bulduğunda veya belgeyi setupları bidaha yapmayacağın için başka bi şey çıkmıyor içki falan yani bir daha bulmakla uğraşmıyosun
Biliyorum baya karışık oldu ama en sade şekilde anlatmaya çalıştım dediğim gibi 2 3 glicth daha var araştıra araştıra öğrensen senin içinde daha rahat olur
Rica ederimTamamdır , Yardımlarınız İçin Çok Teşekkürler.