Neler Yeni

GTA 5 tek başına zevkli mi?

Enesm06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Enes
Merhaba dostlar,
Hic oynamadigim icin ve 111 gb yide indirmeye gözüm kesmediginden dolayi size sormak istedim. Tek başıma hikaye modunu oynarım sonra en fazla ne yapabilirim. Onlineda pek takılmam heralde cünkü o kadar cok oynayan biri degilim. Hikaye modundan sonra oyun biter mi benim için sizce? Yani yapilabilcek şeyler sınırlımidir

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,568
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Merhaba dostlar,
Hic oynamadigim icin ve 111 gb yide indirmeye gözüm kesmediginden dolayi size sormak istedim. Tek başıma hikaye modunu oynarım sonra en fazla ne yapabilirim. Onlineda pek takılmam heralde cünkü o kadar cok oynayan biri degilim. Hikaye modundan sonra oyun biter mi benim için sizce? Yani yapilabilcek şeyler sınırlımidir
Online moda girersen 3 arkadaşın daha olması şart gibi bir şey. Eğlenceli heistler 4 kişi olmadan oynanmıyor. Mod felan yükleyerek de eğlenebilirsin hikaye modunda

Fortunata

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Uğur Hasmaden
Instagram
ugur_hasmaden
Fivem indirip sunucularda takılabilirsin. Hikaye modunda yapcak pek bir şey kalmıyor, borsa ile falan ilgilenebilirsin , mod yükleyip tek takılabilirsin vs.

Ensar Bey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,379
İsim
Ensar Bey
Sınırlı değildir.
Hastane yanı yahudi pazarı var...
Bella ciao eşliğinde market soy.
Uçak sür.
Doğada hayvan vur.(Hayvana şiddete hayır)
Gacıya git.
Hayvana şiddet uygulamak suç olmaktan çıkacak, direkt sicile işlenecek ki bu adamın nasıl bir sapık olduğu bilinsin, işveren bu adamın siciline baktığında nasıl bir psikopat ile konuştuğunu bilsin!

GTA 5 de takılabilirsiniz ama bir yere kadar, GTA 5'in farklı oyunlarına girmen gerekli.

Besim Tibuk

80+ Gold
Hayvana şiddet uygulamak suç olmaktan çıkacak, direkt sicile işlenecek ki bu adamın nasıl bir sapık olduğu bilinsin, işveren bu adamın siciline baktığında nasıl bir psikopat ile konuştuğunu bilsin!
Sir Cem Toker'in seçim konuşması :peepokalp:

Huseyın_cano

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Ahmet Kaya
Merhaba dostlar,
oyun biter ama zaman harcarsın rolplay yapıyom fıvemden gta V 700 saat oynadım sıkılmadım başka sw lere geçsem bile :D

Rulep

80+ Gold
online tek başına da zevkli karşına gelenler önemli hile çok ama kafa dengini bulursan çok keyif alıyorsun ama bulamazsanda oyunu sana zehir ediyorlar

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Hikaye moduna mod indirip (garip oldu biraz ama anlarsın sen) takılabilirsin. Bir sürü eğlenceli mod var. IronMan, Spider-Man vb. Bu şekilde zaman geçirebilirsin. Ekstra olarak online tarafta da görevler mevcut. Arkadaşın olmasa bile tek başına oynayabilirsin istersen. Bazı görevler çok oyunculu bazıları tek oyunculu zaten.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
online tek başına başlarda sarıyor ama önünde daha koskoca hikaye var onlinedan daha zevkli bir mod zaten hem de uzun sürüyor.

Besim Tibuk

80+ Gold
yahudi pazarı nerde yav
Dün akşam buldum.
Full yahudi dolu içersi.
Kişi başı 18$ çıkıyor.
Temiz para.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bazıları zamanında ülkeyi züper güj yapmış gibi konuşuyor ama takmıyoruz elbette.

Top Bottom