Ekran kartı uygulamasından nasıl sabitlicemEkran kartı uygulamasından ya da 3. parti bir program ile monitör hz'in ne ise ona göre fps sabitlemeni öneririrm. Gta'dan dolayı fazla fps alınca oyun droplanmaya başlıyor.
Ekran kartın nedir?Ekran kartı uygulamasından nasıl sabitlicem
Vsync normalde de az da olsa gecikme yapar, televizyonda düşük giriş gecikmesi gibi bir özellik yoksa dediğin gibi delay olması oldukça normal.4070 Super
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şey diycem birde monitör almadım şuanlık kullanmadığımız televizyona bağladım hdmi ile o yüzden olabilir mi
Monitör ile kullanmak en iyisi olacaktır. Televizyonda oyun modu vs. yoksa ciddi fark oluyor. Hikayeli oyunlarda idare edersin fakat online oyun oynarsan doğru düzgün nişan alamazsın bile.Monitör şart diyorsun yani şu an ki televizyon 60 hz
Evet şimdi girip denedim gerçekten düzeldi nvidiadan 60 fpse sabitleyince artık dropta yok delayda çok teşekkür ederimMasaüstüne sağ tıkla ordan Nvidia Denetim Masasını seç
3D Ayarların Yönetilmesini seç
Açılan yerden sağ taraftan Program Ayarları sekmesine tıkla
Açılan yerde Gta 5'i seçmen gerekiyor
seçtikten sonra listede Maksimum Kare Hızı diye bir bölüm var ordan televizyon 60 hz ise ona göre ayarlaman en iyisi olacaktır.
Kısaca şu şekil olacak.
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Monitör ile kullanmak en iyisi olacaktır. Televizyonda oyun modu vs. yoksa ciddi fark oluyor. Hikayeli oyunlarda idare edersin fakat online oyun oynarsan doğru düzgün nişan alamazsın bile.