GTA 6 için hangi PS5 alınır?

memooo

80+
Reaksiyon skoru
42
Merhaba biliyorum oyun çıkmadı daha ama yakın zamanda şimdiden playstation 5 alacağım ve biraz araştırdım ama buraya da sormak istedim.

PS5 Pro her türlü en iyisi ama eğer pro alamazsam ps5 ve slim aynı diye biliyorum 2. trailer da ps5 ten kaydedildiğine göre slim de gayet iş görür alınır diye düşünüyorum sizce??

Merhaba biliyorum oyun çıkmadı daha ama yakın zamanda şimdiden playstation 5 alacağım ve biraz araştırdım ama buraya da sormak istedim.

PS5 Pro her türlü en iyisi ama eğer pro alamazsam ps5 ve slim aynı diye biliyorum 2. trailer da ps5 ten kaydedildiğine göre slim de gayet iş görür alınır diye düşünüyorum sizce??

PS5'te 30 FPS vereceği söyleniyor. Böyle bir iddia var.

ps5 de yeni alacaksan pro harici alınmaz

Hocam ana motivasyonun GTA 6 ise Pro almanı tavsiye ederim çünkü 30 fps ile oynanacağı bilgileri var Pro altı modellerde dolayısıyla keyfi çıkmaz Pro al 60FPS oynarsın , yok ben sadece GTA 6 için almıyorum genel oyun oynayacağım yanına bir de GTA 6 çıkınca oynayayım diyorsan altını alabilirsin.

ben olsam para biriktirir pro alırım hatta biraz daha bekler ps6 gelir belki direk ona geçerim

7800xt li sistem alsan daha mantıklı olmazmi

alacaksan pro al 32k faizsiz 6 taksit yapıyorlar

7800xt li sistem alsan daha mantıklı olmazmi
hocam sistemim zaten var ben gta ve bazı playstation özel oyunları oynamak için alacağım malum oyun çıktığı zaman da ekonomi ne halde olur bilinmez ben şimdiden alayım çıkında beklemeden oynarım dedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ana motivasyonun GTA 6 ise Pro almanı tavsiye ederim çünkü 30 fps ile oynanacağı bilgileri var Pro altı modellerde dolayısıyla keyfi çıkmaz Pro al 60FPS oynarsın , yok ben sadece GTA 6 için almıyorum genel oyun oynayacağım yanına bir de GTA 6 çıkınca oynayayım diyorsan altını alabilirsin.
Hocam aslında gta 6 için alıyorum ama playstation özel oyunları da oynarım unchartedları falan dediğiniz gibi en iyisi pro almak teşekkürler.

Geri