Dostum imzama bak istersen PS5 pro ve 4070ti superli oled ekran kasa ve tv sahibiyim. İksini de kıyaslamayı senden daha iyi yapacak durumdayım. Aradaki farkı anlamıyorsan nefes tüketmeye gere yok!Hayatında ps görmediğin çok belli İstanbuldaysan gel sana gostereyim 30 fps nasıl bisey
60fps olucak bilip bilmeden konuşmaBence alınmaz 30 fps oynatacaktır oyunu inkan varsa yurtdışı ps5 pro alınmalı
Rockstar niye oyunu kötü çıkarsın kafanızmı güzelAlınmaz GTA 6 çıktığında PS5 5 senelik konsol olacak 60 fps de çalıştırsa bile görüntü kalitesi berbat olur. Alıcaksan yurtdışı ps5 pro falan düşünebilirsin
TV mi monitor mu shadow tomb raider 60 fps veriyor du denesene biDostum imzama bak istersen PS5 pro ve 4070ti superli oled ekran kasa ve tv sahibiyim. İksini de kıyaslamayı senden daha iyi yapacak durumdayım. Aradaki farkı anlamıyorsan nefes tüketmeye gere yok!
insan gözü 24 den yukarısını algılayamaz zaten haklısın. 30 senelik köylü konsolcu laflarıHayatında ps görmediğin çok belli İstanbuldaysan gel sana gostereyim 30 fps nasıl bisey
Her ikiside oled monitör de tv de. Neden deneyeyim zaten biliyorum. Akıcılık farkı gece gündüz gibiTV mi monitor mu shadow tomb raider 60 fps veriyor du denesene bi
Akıcılık net olarak belli oluyor.insan gözü 24 den yukarısını algılayamaz zaten haklısın. 30 senelik köylü konsolcu lafları
ps5in rezalet bir cihaz olmasıBuna dair kanıtınız nedir?
Tamam sustum asdfghhj60fps olucak bilip bilmeden konuşma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rockstar niye oyunu kötü çıkarsın kafanızmı güzel
Monitor nedirHer ikiside oled monitör de tv de. Neden deneyeyim zaten biliyorum. Akıcılık farkı gece gündüz gibi
Akıcılık net olarak belli oluyor.
GTA 5 çıktığında ps4 ve tüm konsollarda 30 fps di. Yeni nesil konsollara yani Series ve ps5 lere remastered tarzı bir sürümü çıktı ancak o 60fps olabildi. GTA 6 da böyle olacaktır ilk çıktığında ps5 ve Series konsolları 30 fps, PS5 pro ve yeni çıkacak xbox konsolu 60 fps olacaktır. Konsol eskiden f/p olarak mantıklıydı artık konsol devri tr de bitti artık ps5 pro 50 bine çıktı sen 50 bine sistemin kralını dizersin hiç gerek yok.60fps olucak bilip bilmeden konuşma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rockstar niye oyunu kötü çıkarsın kafanızmı güzel
Samsung g6 oled 360hzMonitor nedir
Elbette sadece gta 6 için almıyorum ama ana sebebim o çıktığı gibi oynamak istiyorum ve eve bi arkadaşım geldiğinde fifa vs atmak için alıyorumBence sadece gta 6 için alınmaz
PS5 Pro'ya o parayı vermek istemiyorum maalesef.Alınmaz GTA 6 çıktığında PS5 5 senelik konsol olacak 60 fps de çalıştırsa bile görüntü kalitesi berbat olur. Alıcaksan yurtdışı ps5 pro falan düşünebilirsin
PS6 için uğraşmam açıkcası dediğim gibi GTA 6 çıktığı gibi oynamak istiyorum sonrasında FIFA vs arkadaşlarla evde otururken bilgisayardan bir şey olmuyor yani 2 kol taksak yine ekran 24 inc yetmiyor sarmıyor o yüzden almışken bi konsol alayım bilgisayara upgrade atacağım zaten yakında PS6'ya gerek yok.,PS6 çıksın onu alırsınız hocam.