asko56
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,923
yok 30 1100pPs5 de oyunun 60fps olma ihtimali hiç mi yok?
yok 30 1100pPs5 de oyunun 60fps olma ihtimali hiç mi yok?
herşeyi kırpmışlar ona rağmen 30 zar zor vermiş, 80 dolar verip işkence çekmek isteyen alabilir.Ps5 de oyunun 60fps olma ihtimali hiç mi yok?
SONY nin sektöre verdiği en büyük zarar koskoca rockstar, oyunu 30 kare oynatmak için %50 kırpmış oyunu, sektörü frenliyor bu lanet konsol.yok 30 1100p
bende öyle düşünüyorumAma DLSS kalite + FG ile 2K da 90+ FPS görürsün tahminimce.
konsolların hepsi hatalı çıktı firmalarda pandemiyi ön göremedi pandemi sektöre çok büyük zarar verdiherşeyi kırpmışlar ona rağmen 30 zar zor vermiş, 80 dolar verip işkence çekmek isteyen alabilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SONY nin sektöre verdiği en büyük zarar koskoca rockstar, oyunu 30 kare oynatmak için %50 kırpmış oyunu, sektörü frenliyor bu lanet konsol.
Çok saçma olm ya PS5 Pro çıkartıyorsun işlemci aynı kalıyor, neyin inadı bu anlamıyorum. PS4 Pro en sevdiğim konsol bu yüzden 2.2 kat fark koymuştu PS4 ekonsolların hepsi hatalı çıktı firmalarda pandemiyi ön göremedi pandemi sektöre çok büyük zarar verdi
pro çıkmasıda hata idi ps5 i öldürdü sırf gta 6 için acele şekilde konol çıkardılar mesela ps4 pro da işlemcide aynı diye hatılıyorum ps4 ileÇok saçma olm ya PS5 Pro çıkartıyorsun işlemci aynı kalıyor, neyin inadı bu anlamıyorum. PS4 Pro en sevdiğim konsol bu yüzden 2.2 kat fark koymuştu PS4 e