mirkOwicH 80+ Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 143 26 Temmuz 2021 #1 gta onlinede limuzin aldım ama bulamıyorum nerede garajımda yok
Perfectshot06 Moderatör Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 21,871 Dahası Reaksiyon skoru 14,322 Konum Ankara İsim Oğuz Oğuz 26 Temmuz 2021 #2 mirkOwicH yazmış: gta onlinede limuzin aldım ama bulamıyorum nerede garajımda yok Devamı için tıklayın... Arabayı alırken hangi garaja gitmesi gerektiğini seçtiniz mi eğer seçmediyseniz M’ye basıp Vehicle kısmından aracı bulup üstüne tıklamanız gerekiyor.
mirkOwicH yazmış: gta onlinede limuzin aldım ama bulamıyorum nerede garajımda yok Devamı için tıklayın... Arabayı alırken hangi garaja gitmesi gerektiğini seçtiniz mi eğer seçmediyseniz M’ye basıp Vehicle kısmından aracı bulup üstüne tıklamanız gerekiyor.
Orhanaygun41 80+ Bronze Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1,713 Dahası Reaksiyon skoru 958 Konum #41KOCAELİ İsim Orhan Aygün İlgilendiği Kategoriler 2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz. Steam https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG Discord orhanaygun#3804 26 Temmuz 2021 #3 Nereye bıraktıysan ordadır.Ne bilelim hocam biz dikkatli bakın başka garaja koydunuz belki yada hiç alamadanız.
Nereye bıraktıysan ordadır.Ne bilelim hocam biz dikkatli bakın başka garaja koydunuz belki yada hiç alamadanız.
mirkOwicH 80+ Katılım 20 Mayıs 2021 Mesajlar 143 26 Temmuz 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Orhanaygun41 yazmış: Nereye bıraktıysan ordadır.Ne bilelim hocam biz dikkatli bakın başka garaja koydunuz belki yada hiç alamadanız. Devamı için tıklayın... arabayı aldım ama bulamadım garajımda yoktu hiç bir yerde görmedim ve binmedim
Orhanaygun41 yazmış: Nereye bıraktıysan ordadır.Ne bilelim hocam biz dikkatli bakın başka garaja koydunuz belki yada hiç alamadanız. Devamı için tıklayın... arabayı aldım ama bulamadım garajımda yoktu hiç bir yerde görmedim ve binmedim