Neler Yeni

GTA:SA GTA: VC ve GTA 3 nereden indirilebilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Görkem Çalışkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Hosting,Web Tasarım
Selam arkadaşlar, nostalji olsun diye bilgisayarıma bu üçlemeyi orijinal bir şekilde indirmek istiyorum. Bu üçlemeyi nereden bulabilirim?

Not: GTA triogly önermeyin!

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
hedef gösteriliyorum
14- korsan içerik linki paylaşımı
2004 hali mi ?

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Görkem Çalışkan
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Hosting,Web Tasarım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum kurallarına aykırı talebiniz.
Evet doğru söylüyorsun ama bu oyunun 2004 sürümünü artık hiçbir mağaza satmıyor bu yüzden ben bunu korsan değilde artık web den indirilen klasikleşmiş bir şey olarak görüyorum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Forum kurallarına aykırı talebiniz.
Ve ayrıca illaha korsan önerin diye birşeyde demedim belki steam key önerisi falan yapılacak konuyu daha düzgün okumadan başlıktan görüp mesaj atma!

Nezha

80+ Bronze
Evet doğru söylüyorsun ama bu oyunun 2004 sürümünü artık hiçbir mağaza satmıyor bu yüzden ben bunu korsan değilde artık web den indirilen klasikleşmiş bir şey olarak görüyorum :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve ayrıca illaha korsan önerin diye birşeyde demedim belki steam key önerisi falan yapılacak konuyu daha düzgün okumadan başlıktan görüp mesaj atma!
Rockstar social club dahi satmıyor. Satın almak istiyorum değil indirmek istiyorum demişsiniz. Dümdüz okuyunca apaçık korsan istediğiniz anlaşılıyor.
Zaten sizi rapor etmedim. Korsan istemiyorsanız en ucuza ya sahibindende olur ya da g2play, kinguin cd key olarak satar. 3 oyun toplamda 4000 lira ediyor.

DogancanYr

80+ Bronze
Rockstar social club dahi satmıyor. Satın almak istiyorum değil indirmek istiyorum demişsiniz. Dümdüz okuyunca apaçık korsan istediğiniz anlaşılıyor.
Zaten sizi rapor etmedim. Korsan istemiyorsanız en ucuza ya sahibindende olur ya da g2play, kinguin cd key olarak satar. 3 oyun toplamda 4000 lira ediyor.
Bu para verilmez sahiden. Ayrıca versen bile bu parayı rockstar games e para gitmiyor. Her halukarda korsan olmuş oluyor.

Nezha

80+ Bronze
Bu para verilmez sahiden. Ayrıca versen bile bu parayı rockstar games e para gitmiyor. Her halukarda korsan olmuş oluyor.
Orijinal isteniyorsa en mantıklısı bu oyunların olduğu steam hesabı satın almak. Cepte para varken korsana bulaşılmaz yıl 2024 kaç kişinin kartı patladı, kaç kişinin steam hesabı çalındı bir sürü konu var forumlarda. Bilmem nereden crackli indirdim steam gitti, oyun için türkçe yama indirdim mod yükledim kredi kartımdan alışveriş yapıldı falan filan.

DogancanYr

80+ Bronze
Orijinal isteniyorsa en mantıklısı bu oyunların olduğu steam hesabı satın almak. Cepte para varken korsana bulaşılmaz yıl 2024 kaç kişinin kartı patladı, kaç kişinin steam hesabı çalındı bir sürü konu var forumlarda. Bilmem nereden crackli indirdim steam gitti, oyun için türkçe yama indirdim mod yükledim kredi kartımdan alışveriş yapıldı falan filan.
Hem Türk korsan siteleri bir şey bilmiyor hem de bizim halk yabancı kanallardan ücretsiz bir şeyler indirmeye çalışıyor. (Zaten yabancı kanalların hepsi virüslü)

Nereden indireceğini biliyorsan hiç bir sorun olmuyor.

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Ali Gezen
Selam arkadaşlar, nostalji olsun diye bilgisayarıma bu üçlemeyi orijinal bir şekilde indirmek istiyorum. Bu üçlemeyi nereden bulabilirim?

Not: GTA triogly önermeyin!
Şu zamanda böyle oyunlara bu absürt rakam verilmez. Oyunun ismi+full indir yazarsanız çıkan ilk iki sitenin birini tercih edebilirsiniz sorun çıkmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,582
Üyeler
164,337
Son üye
ritexyxd
Top Bottom