O siteye baktım, arkadaşımda önermedi oyun satıştan kaldırıldığı için hediye olarak gönderemez dedi. Belki başka bir steam hesabın da denenebilir 20 tl çokta bir şey değil.Türkiyede galiba hesap olarak satıyorlar. Yabancı sitelerde bulabilirsiniz fakat 50 dolar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Grand Theft Auto: San Andreas Satın Al | En Ucuz indirimli Fiyat | Anında Teslimat
Grand Theft Auto: San Andreas en ucuz fiyat ve anında teslimat ile satın al.www.oyunalisveris.com
Bu sitede hediye olarak gönderiyorlar. Güvenilir mi bilemem ama.
Evet doğru demiş. Hediye olarak gönderilebilecek olsa kendin de satın alabilirdin. Ama güncel bir ilan olarak görünüyor yine de. Belki de önceden hediye paketi olarak almışlardır. O şekilde hediyeyi direkt size yönlendirebilirler. Denenebilir.O siteye baktım, arkadaşımda önermedi oyun satıştan kaldırıldığı için hediye olarak gönderemez dedi. Belki başka bir steam hesabın da denenebilir 20 TL çokta bir şey değil.
O siteye baktım, arkadaşımda önermedi oyun satıştan kaldırıldığı için hediye olarak gönderemez dedi. Belki başka bir steam hesabın da denenebilir 20 TL çokta bir şey değil.
Oyunlardan fazlaca almış olup envanterlerine eklemiş olabilirler, oyunalışveriş güvenilirdir zaten kendileri satıyor. Sadece Steam'de satışta olan oyun gönderilebilir diye bir şey yok.Evet doğru demiş. Hediye olarak gönderilebilecek olsa kendin de satın alabilirdin. Ama güncel bir ilan olarak görünüyor yine de. Belki de önceden hediye paketi olarak almışlardır. O şekilde hediyeyi direkt size yönlendirebilirler. Denenebilir.