Neler Yeni

Gta san andreas steam kod

Yks92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Yüksel
Merhaba, gta san andreas steam kod bulunur mu?

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın

Yks92

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Arda Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkiyede galiba hesap olarak satıyorlar. Yabancı sitelerde bulabilirsiniz fakat 50 dolar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sitede hediye olarak gönderiyorlar. Güvenilir mi bilemem ama.
O siteye baktım, arkadaşımda önermedi oyun satıştan kaldırıldığı için hediye olarak gönderemez dedi. Belki başka bir steam hesabın da denenebilir 20 tl çokta bir şey değil.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
821
İsim
Ahmet Aydın
O siteye baktım, arkadaşımda önermedi oyun satıştan kaldırıldığı için hediye olarak gönderemez dedi. Belki başka bir steam hesabın da denenebilir 20 TL çokta bir şey değil.
Evet doğru demiş. Hediye olarak gönderilebilecek olsa kendin de satın alabilirdin. Ama güncel bir ilan olarak görünüyor yine de. Belki de önceden hediye paketi olarak almışlardır. O şekilde hediyeyi direkt size yönlendirebilirler. Denenebilir.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
O siteye baktım, arkadaşımda önermedi oyun satıştan kaldırıldığı için hediye olarak gönderemez dedi. Belki başka bir steam hesabın da denenebilir 20 TL çokta bir şey değil.
Evet doğru demiş. Hediye olarak gönderilebilecek olsa kendin de satın alabilirdin. Ama güncel bir ilan olarak görünüyor yine de. Belki de önceden hediye paketi olarak almışlardır. O şekilde hediyeyi direkt size yönlendirebilirler. Denenebilir.
Oyunlardan fazlaca almış olup envanterlerine eklemiş olabilirler, oyunalışveriş güvenilirdir zaten kendileri satıyor. Sadece Steam'de satışta olan oyun gönderilebilir diye bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,725
Üyeler
164,723
Son üye
Strekeos
Top Bottom