Neler Yeni

gta san satın aldım sizce iyi fiyata mı?

Berksan

80+
arkadaşlar orjinal gta san kutulu var ya pc için onu 120 tl aldım sizce iyi mi fiyatı

Liara

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
arkadaşlar orjinal gta san kutulu var ya pc için onu 120 TL aldım sizce iyi mi fiyatı
Satıştayken indirimlerde 10 liraya düşen bir oyundan bahsediyoruz. Açıkçası koleksiyon yapmaya ilgi duymuyorsan fiyatı çok yüksek.

batuhanbb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Batu Sırık
Instagram
@batuknkcm
arkadaşlar orjinal gta san kutulu var ya pc için onu 120 TL aldım sizce iyi mi fiyatı
Kutulu aldıysan koleksiyon için diye düşünüyorum yoksa güzel kazıklamışlar.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
733
İsim
Emre
Bedavaya verilmiş oyun zamanında kutuluda olsa pahalı
Max 50 tl verilir

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
işte anime resmi koyan max zeka
Sizin konularınızda kronik bir arıza var. 120tlye gta san aldım iyi fiyat mı neden aldınız oynicak mısınız yoksa koleksiyoncu musunuz muhtemelen yurtdışında yaşıyorsunuz neden tl olarak yazıyorsunuz ?
Ucuza bilgisayar topladım - Asgari ücrete bilgisayar toplamışsınız tamam toplamışsınız ama nerenin asgari ücreti Nepal mi ? Amerika mı ? ve neden konu açıyorsunuz ? Fiyat/Performans olup olmadığını sorsanız fiyatını yazarsınız ozaman. Şimdi konu açmışsınız indirimli ekran kartı link yok bir şey yok.
Biraz kafanızı çalıştırın lütfen iyi günler.

Uygunsuz davranış
Sizin konularınızda kronik bir arıza var. 120tlye gta san aldım iyi fiyat mı neden aldınız oynicak mısınız yoksa koleksiyoncu musunuz muhtemelen yurtdışında yaşıyorsunuz neden TL olarak yazıyorsunuz ?
Ucuza bilgisayar topladım - Asgari ücrete bilgisayar toplamışsınız tamam toplamışsınız ama nerenin asgari ücreti Nepal mi ? Amerika mı ? ve neden konu açıyorsunuz ? Fiyat/Performans olup olmadığını sorsanız fiyatını yazarsınız ozaman. Şimdi konu açmışsınız indirimli ekran kartı link yok bir şey yok.
Biraz kafanızı çalıştırın lütfen iyi günler.
tamam sen işine bak yorum kasma

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,628
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler