Satıştayken indirimlerde 10 liraya düşen bir oyundan bahsediyoruz. Açıkçası koleksiyon yapmaya ilgi duymuyorsan fiyatı çok yüksek.arkadaşlar orjinal gta san kutulu var ya pc için onu 120 TL aldım sizce iyi mi fiyatı
Alma amacın neydi ki?arkadaşlar orjinal gta san kutulu var ya pc için onu 120 TL aldım sizce iyi mi fiyatı
Kutulu aldıysan koleksiyon için diye düşünüyorum yoksa güzel kazıklamışlar.arkadaşlar orjinal gta san kutulu var ya pc için onu 120 TL aldım sizce iyi mi fiyatı
Ozaman 7 dolar yaz 120 tl yazmauyguna aldım işte yaklaşık 7 dolara denk geliyor
işte anime resmi koyan max zekaOzaman 7 dolar yaz 120 TL yazma
Oyunun korsanı orijinalinden çok daha stabil ve sonsuza kadar bedavaBedavaya verilmiş oyun zamanında kutuluda olsa pahalı
Max 50 TL verilir
Sizin konularınızda kronik bir arıza var. 120tlye gta san aldım iyi fiyat mı neden aldınız oynicak mısınız yoksa koleksiyoncu musunuz muhtemelen yurtdışında yaşıyorsunuz neden tl olarak yazıyorsunuz ?işte anime resmi koyan max zeka
tamam sen işine bak yorum kasmaSizin konularınızda kronik bir arıza var. 120tlye gta san aldım iyi fiyat mı neden aldınız oynicak mısınız yoksa koleksiyoncu musunuz muhtemelen yurtdışında yaşıyorsunuz neden TL olarak yazıyorsunuz ?
Ucuza bilgisayar topladım - Asgari ücrete bilgisayar toplamışsınız tamam toplamışsınız ama nerenin asgari ücreti Nepal mi ? Amerika mı ? ve neden konu açıyorsunuz ? Fiyat/Performans olup olmadığını sorsanız fiyatını yazarsınız ozaman. Şimdi konu açmışsınız indirimli ekran kartı link yok bir şey yok.
Biraz kafanızı çalıştırın lütfen iyi günler.
Bilmiyom bu arkadaş trol bile olabilir saçma sapan konu başlaıkları varOyunun korsanı orijinalinden çok daha stabil ve sonsuza kadar bedava
Amaç oynamak değildir tahminimce.