Neler Yeni

GTA V araba modu kurma sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bilal Bulama
GTA V araba modu kurabilmek için 40 GB'lık bir klasörü kopyalayıp mods klasörüne atmamız gerekiyormuş. İzlediğim Çoğu Rehber Videoda Bu Yöntem Kullanılıyor. bunun başka bir yöntemi yok mu? 90GB'lık oyun oluyor sana 130 GB başka bir yöntemi varsa lütfen söyleyin.

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
Mods klasörü oluşturup Oyunun kendi dosyası olan Update in içinden X64 ve update.rpf dosyalarını atmanız gerkmekte. Sebebi ise istediğiniz zaman Mods klasörünün ismini değiştirip modu devre dışı bırakmak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bilal Bulama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mods klasörü oluşturup Oyunun kendi dosyası olan Update in içinden X64 ve update.rpf dosyalarını atmanız gerkmekte. Sebebi ise istediğiniz zaman Mods klasörünün ismini değiştirip modu devre dışı bırakmak.
sırf bir araba modu kurabilmek için oyunun dosyalarına +40 GB eklemek sizce de mantıksız değil mi? bir şekilde bir tool vs. yapılmıştır bence bunun için. ben biraz daha araştırayım :)

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
sırf bir araba modu kurabilmek için oyunun dosyalarına +40 GB eklemek sizce de mantıksız değil mi? bir şekilde bir tool vs. yapılmıştır bence bunun için. ben biraz daha araştırayım :)
ben öyle kurmuştum.ha modları kaldırmam derseniz oyunu kendi Update dosyalarına da yapabilirsiniz.Ama online giremezsiniz. Mods klasörü oluşturduğunzda Mods'un ismini değiştirip Online girebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bilal Bulama
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben öyle kurmuştum.ha modları kaldırmam derseniz oyunu kendi Update dosyalarına da yapabilirsiniz.Ama online giremezsiniz. Mods klasörü oluşturduğunzda Mods'un ismini değiştirip Online girebilirsiniz.
en mantıklı olanı bir süre online girmeyip modların keyfini çıakrmak gibi duruyor :) Teşekkür Ederim Bilgiler İçin

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
en mantıklı olanı bir süre online girmeyip modların keyfini çıakrmak gibi duruyor :) Teşekkür Ederim Bilgiler İçin
Rica ederim çok uğraşmıştım zamanında.Çok kaliteli modlar var aslında hem araba hem de başka şeyler.Bu arada Add-On ve replace modlar var bunlar iki farklı kurulum şekli.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Add-On=Oyuna yeni bir araba eklemek, Replace=Var olan aracı değiştirmek. Ben Add-On tavsiye ederim hem daha kolay hem daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,192
Üyeler
164,267
Son üye
ey3ppq
Top Bottom