Neler Yeni

GTA V GPU az kullanma sorunu

cloaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sercan Akın
Üstüne üstük CBP kapatılmış, darboğaz yaptığı kanaatindeyim.
Youtube üzerinde biraz araştırma yaptım, CPB açık bir şekilde CPU Core Ratio denen bir şeyi autodan 36.00'a çekiyorlardı. UV dediğiniz olay bu mu?

Not: UV konusunda yardımcı olabilecek biri varsa kullandığım anakart Asus B450M Dragon Bulk

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Youtube üzerinde biraz araştırma yaptım, CPB açık bir şekilde CPU Core Ratio denen bir şeyi autodan 36.00'a çekiyorlardı. UV dediğiniz olay bu mu?

Not: UV konusunda yardımcı olabilecek biri varsa kullandığım anakart Asus B450M Dragon Bulk
Ya dediğim gibi ben anlamıyorum pek o işlerden. Sabah veya öğlen konu açarsanız daha iyi olur.

cloaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sercan Akın
Ya dediğim gibi ben anlamıyorum pek o işlerden. Sabah veya öğlen konu açarsanız daha iyi olur.
Tamamdır, Discord'dan yazdığım bir arkadaşım da yardımcı olabileceğini söyledi. Yarın konu açarım olmazsa eğer onunla birlikte deneyeceğim artık.

ElectriX

80+ Silver
Eğer oyunu yeni yüklediysen ve drop giriyorsa az kasarak oyna sistem bi alışsın. Advanced kısmındaki ayarları kapat boş yere fps yiyor.

cloaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sercan Akın
Eğer oyunu yeni yüklediysen ve drop giriyorsa az kasarak oyna sistem bi alışsın. Advanced kısmındaki ayarları kapat boş yere fps yiyor.
Yeni yükledim de drop değil, ekran kartını az kullanıyor. Arabayla çok hızlı gittiğimde fps 20-30 daha düşüyor. Yani darboğaz var sanırım ama benim kapattığım CPB yüzünden, yarın CPB'yi açıp core ratio'yu 36.00'a çekip deneyeceğim.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Gta'da darboğaz normal

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

cloaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sercan Akın
Arkadaşlar darboğaz gibi bir sorun varsa bile şu anlık yokmuş gibi davranmak en iyisi, en sorun çıkaran yerden geçtiğimde bile fps farkını aşırı dikkat etmedikçe hissetmiyorum. En kötü 60'tan 50'ye düşüyor zaten. Eğer çok sorun çıkarmaya başlarsa UV deneyeceğim, yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler.

cloaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Sercan Akın
Evet, kendimi tutamadım ve CPB'yi açıp CPU Core Ratio'yu 36.00 ve 38.00 yaparak denedim. İkisinde de çok büyük oynamalar olmadı. Darboğaz Gta V'ten kaynaklı bir sorun gibi görünüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,115
Üyeler
164,441
Son üye
enes uzumluoglu
Top Bottom