Neler Yeni

GTA V Gibi Oyunlarda Performans Alamıyorum?

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Merhaba,
Başlıkta da yazdığım gibi GTA V, Far Cry 4, The Witcher 3, gibi oyunlarda istediğim performansı alamıyorum, onun dışında CS:GO,Valorant gibi oyunlarda istediğim değerlere ulaşabiliyorum rahatça. İstediğim değerler dememden kastım, GTA V da yüksek ayarlarda V-SYNC açık sabit 60 fps alabiliyorum fakat V-SYNC kapatınca oyun stabil olmuyor 60 fps üstüne çıkamıyor. Ayarları düşüğe alınca da durum aynı yine 60 fps üstüne çıkmıyor sürekli drop oluyor. Onun dışında rekabetçi oyunlarda (cs:go,valorant,apex legends) gibi oyunlarda çok yüksek fps değerlerine rahatça çıkabiliyor. Sistemimin gta v gibi oyunlarda gereğinden az fps değeri verdiğini düşünüyorum.

Sistem Özelliklerim;
CPU: Ryzen 3 3100
Motherboard: B450M S2H
RAM: G.Skill Ripjaws 3000 MHz 8 GB
GPU: Gigabyte 1660 Super OC 6 GB
SSD: Adata SU630 480 GB
PSU: 550W 80+ PB

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Merhaba,
Başlıkta da yazdığım gibi GTA V, Far Cry 4, The Witcher 3, gibi oyunlarda istediğim performansı alamıyorum, onun dışında CS:GO,Valorant gibi oyunlarda istediğim değerlere ulaşabiliyorum rahatça. İstediğim değerler dememden kastım, GTA V da yüksek ayarlarda V-SYNC açık sabit 60 fps alabiliyorum fakat V-SYNC kapatınca oyun stabil olmuyor 60 fps üstüne çıkamıyor. Ayarları düşüğe alınca da durum aynı yine 60 fps üstüne çıkmıyor sürekli drop oluyor. Onun dışında rekabetçi oyunlarda (cs:go,valorant,apex legends) gibi oyunlarda çok yüksek fps değerlerine rahatça çıkabiliyor. Sistemimin gta v gibi oyunlarda gereğinden az fps değeri verdiğini düşünüyorum.

Sistem Özelliklerim;
CPU: Ryzen 3 3100
Motherboard: B450M S2H
RAM: G.Skill Ripjaws 3000 MHz 8 GB
GPU: Gigabyte 1660 Super OC 6 GB
SSD: Adata SU630 480 GB
PSU: 550W 80+ PB
Psu PowerBoost mu? 😳

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ssd veya psu kaynaklıdır muhtemelen.
PSU değil de SSD kaynaklı olduğunu daha mantıklı buluyorum ben de, SSD kronik sorunlu da, aynı ssd ve aynı kalitede psu arkadaşımda var ekran kartı benden daha düşük, benden daha fazla fps alıyor :/

muskA

80+ Silver
PSU değil de SSD kaynaklı olduğunu daha mantıklı buluyorum ben de, SSD kronik sorunlu da, aynı ssd ve aynı kalitede psu arkadaşımda var ekran kartı benden daha düşük, benden daha fazla fps alıyor :/
Windowsun güncel mi ?
Benim arkadaşımda da aynı sistem vardı,yazılım hatası diyip sistemi geri gönderdiler düzeldi :D.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,045
Üyeler
166,683
Son üye
arda_jv
Top Bottom