RTX 7090Ti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
160 dan 80 e düştüğünü görmüştüm. Tekrar 80 e veya altına düşer mi sizce?
Vay be çok iyi. Ne zaman almıştın? ayıptır söylemesi oyun 160tl o kadar para verilmez bence.Ben o oyunu yanlış hatırlamıyorsam 45₺ ye almıştım bir paketle birlikte online paranın olduğu.
Evet büyük ihtimalle düşecektir, zaten yaz indirimleri var yakın zamanda o zaman düşerse iyi düşer.
Oyunun 180₺ olduğu bir dönemdi, yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl önce almış olmam lazım. Açıkçası oyunun hikaye modunu zaten oyunla ilgisi olan herkes biliyor, multiplayer modu ise hile ve trollerden oynanmaz hale geldi. Yıllardır GTA oynayan adamlar bile ya oynamıyor ya da custom sunucularda takılıyor.Vay be çok iyi. Ne zaman almıştın? ayıptır söylemesi oyun 160tl o kadar para verilmez bence.
Doğrusu arada arkadaşımla takılmak için alacağım.Aradaşımda var Benim pc kaldırmıyor 3500x + 2060 alacağım. Doğrusu asıl gta alma amacım açık dünyası beni cezbediyor. Yeterince geniş bir map i var ve arkadaşımla oynamanın zevkli olacağını düşünüyorum.Oyunun 180₺ olduğu bir dönemdi, yanlış hatırlamıyorsam 3 yıl önce almış olmam lazım. Açıkçası oyunun hikaye modunu zaten oyunla ilgisi olan herkes biliyor, multiplayer modu ise hile ve trollerden oynanmaz hale geldi. Yıllardır GTA oynayan adamlar bile ya oynamıyor ya da custom sunucularda takılıyor.