Yüce başbuğ
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Güzel ama bir fotoğraf var .
Güzel ama bir fotoğraf var .
Şu an iki olması lazımBen 1 fotoğraf görüyorum.
Anti alasingi açsan keşke kenarlar hep tırtıklı.Kirlilik yaptığımı bilmiyordum özür dilerim kusura bakmayın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu an iki olması lazım
meh bu mu yani?Gta 5 de yakaladığım iki fotoğraf pozlama konusunda bazı değişiklikler yapacağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Poz önerileriniz varsa ismi ile atarsanız sevinirim
Böyle boş yapmak yerine kendine güveniyorsan arkadaşa nasıl çekim yapması gerektiğini, eksilerini söyleyebilirdin.meh bu mu yani?
gta V'de çektiğim 100tane screenshot bundan iyidir
Olabilir ileride ekibim olursa FiveM de modlu bir şekilde yapacağım bu çekimleri trainerla ancak bu kadarmeh bu mu yani?
gta V'de çektiğim 100tane screenshot bundan iyidir
TeşekkürlerBöyle boş yapmak yerine kendine güveniyorsan arkadaşa nasıl çekim yapması gerektiğini, eksilerini söyleyebilirdin.
Güzel olmuş denemeye devam et.
Ne kadar boş mesaj aga paylaşamazmı halla hallaYani?
Bu tür paylaşımlar konu kirliliği yaratır.
Ne gerek vardı? Git profilinde ne istiyorsan paylaş yorumlayalım.
Böyle konu olmaz .
forum burası beyler nasıl daha iyi hale getirebilirim diye sorsa tamamdı şimdi böyle paylaşıp yorumlatınca kirlilik mi ? saçma saçma konuşmayın kurallarda da bu yasak değil oyun içi paylaşıp yapmış yasak varsa hangisini ihlal ettiğini söyle gereği yapılsın yoksa boş yere siz konuyu kirletmeyinBENİM CANIM DA BÖYLE BÜYÜK YAZMAK İSTİYOR (!)
Ama kurallar çerçevesinde yasak bir şey. Arkadaş üstüne alınmasın bu dediklerimi. Tamamıyla size söylüyorum
Öyle canı istemiş, canı çekmiş yanlış bir düşünce
Linç değil de bir bakıma öneri yapmıştım, profiline atması daha iyi olurdu bence.Konu sahibi çektiği fotorafları sizinle paylaşmak istemiş, ne bu linç?
Konu dışı da mantıklıydı, aslında konu raporlanırsa konu dışına taşınabilir.Linç değil de bir bakıma öneri yapmıştım, profiline atması daha iyi olurdu bence.