Neler Yeni

🔥GTA VI Gerçek hayattan esinlenen olaylarla dolu 🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
Rockstar her zaman ki gibi easter eggs mi diyelim gönderme mi diyelim gerçek hayata dair pek çok olayı oyununa taşımış. (en altta bonus görüntü)

İşte onlardan bazıları;

2017 yılında 9 ayrı suçtan yargılanan yüzündeki dövmeler ve neon saçlarıyla bilinen "Joker" lakaplı suçlunun olayı

IMG_0201.jpeg

Olayın ne olduğunu bilmiyorum. Umarım katil bir kadın değildir😄

IMG_0195.jpeg

Bahçesine timsah girmiş bir adam timsahı çıkarmaya çalışıyor;

IMG_0196.jpeg

Çıplak bir şekilde polisten kaçan adam. (Türkiyede'de benzeri olmuştu hatırlayanlar bilir)

IMG_0199.jpeg

Arabanın üstünde twerk atan kadın;

IMG_0197.jpeg

Bonus;

GTA Vice City'de Ocean View otelinin önündeki sarı klasik araba;

Tommy Vercetti'yi göreceğimize ben ihtimal vermiyorum fakat, Tommy'e ait birçok gönderme olacağına adım gibi eminim.

IMG_0189.jpeg

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tommy'nin yaşlı halini gösterseler fena olmaz
Abi yok neresini gösterecekler sanki ya. Fragman bildiğin modern dünya günümüz yani. Tommy'yi görsek harbiden saçma olur. Ama Tommy'ye ait göndermeler süper olur. Tommy ye ait dükkanlar malikanler falan diyalog aralarında ismi falan geçse daha anlamlı olur

karakterle malibuya girip orda biriyle konuşurken mesela "buranın eski sahibi bi mafya babasıymış" gibi bir diyalog fena olmazdı

yoldan geçen eski arabaların içinden Fist Pump çalsa falan. tonla şey bulurum böyle

Son düzenleme:

The Semih

80+ Gold
Rockstar her zaman ki gibi easter eggs mi diyelim gönderme mi diyelim gerçek hayata dair pek çok olayı oyununa taşımış. (en altta bonus görüntü)

İşte onlardan bazıları;

2017 yılında 9 ayrı suçtan yargılanan yüzündeki dövmeler ve neon saçlarıyla bilinen "Joker" lakaplı suçlunun olayı

Alıntıyı görüntüle

Olayın ne olduğunu bilmiyorum. Umarım katil bir kadın değildir😄

Alıntıyı görüntüle

Bahçesine timsah girmiş bir adam timsahı çıkarmaya çalışıyor;

Alıntıyı görüntüle

Çıplak bir şekilde polisten kaçan adam. (Türkiyede'de benzeri olmuştu hatırlayanlar bilir)

Alıntıyı görüntüle

Arabanın üstünde twerk atan kadın;

Alıntıyı görüntüle

Bonus;

GTA Vice City'de Ocean View otelinin önündeki sarı klasik araba;

Tommy Vercetti'yi göreceğimize ben ihtimal vermiyorum fakat, Tommy'e ait birçok gönderme olacağına adım gibi eminim.

Alıntıyı görüntüle

GTA 6 da bu şarkı çalmazsa gözüm açık gider, bu arada GTA 6 nın tema müziği hala belli değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r

GTA 6 da bu şarkı çalmazsa gözüm açık gider, bu arada GTA 6 nın tema müziği hala belli değil.
yalniz bu sarkiyi fragmanin arkasina acinca cok fena bisey oluyo dun denemistim

Atakan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Atakan
tommy 74 yasında oluyo çok yaslı oluyo göstermezler bence ama rockstar dan beklenebilir

Atakan.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Atakan
74 yasındaki tommy nin görevi tommy ye haplarını götürmek olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
74 yasındaki tommy nin görevi tommy ye haplarını götürmek olur
mafia 3e mafia 2deki vitoyu eklediler noldu oyunun sonunda öldü viyo kimsenin umrunda olmadi.

ana tommy'e ait gondermeler herkesin aklinda kalir gorunce aaaa diye sasirirlar

The Semih

80+ Gold
mafia 3e mafia 2deki vitoyu eklediler noldu oyunun sonunda öldü viyo kimsenin umrunda olmadi.

ana tommy'e ait gondermeler herkesin aklinda kalir gorunce aaaa diye sasirirlar
Umarım Tommy oyunda mafia babası olarak yer alır, Vice city yi komple almıştı çünkü ilk oyunda, easter egg olarak gözüksede yeterli çünkü soyguncu çifti oynucaz bence yolları denk gelicek.

Benim en merak ettiğim dövüş sistemi ve Polisler harbiden ev felan basıcakmış, oyun güncellenerek sürekli event koymuştu gta 5 e aynısını bunada yapacaklar o yüzden konsolu olan ön siparişten kapsın bu oyunu.

Tüm gta trailerları açık dünyayı tanıtıyor hikayenin ciddiliğini göstermiyorlar RDR2 trailerda öyle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
Umarım Tommy oyunda mafia babası olarak yer alır, Vice city yi komple almıştı çünkü ilk oyunda, easter egg olarak gözüksede yeterli çünkü soyguncu çifti oynucaz bence yolları denk gelicek.

Benim en merak ettiğim dövüş sistemi ve Polisler harbiden ev felan basıcakmış, oyun güncellenerek sürekli event koymuştu gta 5 e aynısını bunada yapacaklar o yüzden konsolu olan ön siparişten kapsın bu oyunu.
Eve polis baskını gta 4te var. evin içine girebiliyolar yani

ama tommy olmaz abi her iddiasına girerim

The Semih

80+ Gold
Eve polis baskını gta 4te var. evin içine girebiliyolar yani

ama tommy olmaz abi her iddiasına girerim
Tommy olmasa bile Vercetti ailesi olabilir, çünkü saçma oluyor hikaye eksik kalıyor koskoca vice city olaylarını görmezden gelmezler bence. Ocean beach felan arabaya kadar koymuşlar yani eksik kalır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
Tommy olmasa bile Vercetti ailesi olabilir, çünkü saçma oluyor hikaye eksik kalıyor koskoca vice city olaylarını görmezden gelmezler bence. Ocean beach felan arabaya kadar koymuşlar yani eksik kalır.
Kanka valla benim gozlemlerime gore bu gta vice city gibi yada gta 4 gibi mafya oyunu degil. Daha cok gta san andreas gibi gangster oyunu.

yani dovmeli, rasta sacli, altin disli, zenci bi adamin gidipte tommyden gorev almasi igrenc olur. bu konuyu takibe al trailerlar ciktikca gorcez tommy var mi yok mu

Top Bottom