Bütçen ne kadarSelamlar, Gta 6 için sistem toplamak istiyorum. minimun olmasını istemiyorumm biraz akıcı olmasını istiyorum.
Gta vı ilk başta playstationa çıkacak 2026da pcye çıkacakSelamlar, Gta 6 için sistem toplamak istiyorum. minimun olmasını istemiyorumm biraz akıcı olmasını istiyorum.
Selamlar, Gta 6 için sistem toplamak istiyorum. minimun olmasını istemiyorumm biraz akıcı olmasını istiyorum.
daha 2 senesi var gta6nın biraz bekleyip rtx 5000 serisini alabilrsn 2025in 1.çeyreğinde çıkıcak yanlış değilsem rtx 5060 5070 sistem alınabilir ve de dlss 4 özelliği gelmiş olucak o kartlarla beraberSelamlar, Gta 6 için sistem toplamak istiyorum. minimun olmasını istemiyorumm biraz akıcı olmasını istiyorum.
80 i gözden çıkarıcamBütçen ne kadar
sistemi almam yılbaşını bulacaktır zaten şu an kullandığım sistemime güvenmiyorum oynadığım oyunların akıcı olmasını istiyorum.daha 2 senesi var gta6nın biraz bekleyip rtx 5000 serisini alabilrsn 2025in 1.çeyreğinde çıkıcak yanlış değilsem rtx 5060 5070 sistem alınabilir ve de dlss 4 özelliği gelmiş olucak o kartlarla beraber