Neler Yeni

gta5 fivem rezaleti.

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
fivemde tüm sunucularda whelist var bilmeyeni almıyorlar bilsekte adam 18 yaş sınırı var diyip gene almıyorlar yaşım 15 fivem için almıştım gta5 böyle bir rezalet görmedim bu rezalet tüm sunucularda var allahın belası sunucu kurucuları
Ee yani?

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
fivemde tüm sunucularda whelist var bilmeyeni almıyorlar bilsekte adam 18 yaş sınırı var diyip gene almıyorlar yaşım 15 fivem için almıştım gta5 böyle bir rezalet görmedim bu rezalet tüm sunucularda var allahın belası sunucu kurucuları
Sunucu kalitesi düşmesin diye koyuyorlardır yaş sınırını.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
18 yaşındaymış gibi tanıt kendini ve otur adam akıllı kuralları oku, sonra önüne geleni arabayla ezenlerden olma.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
NON-Whitelist sunucular var.
Whitelist isteyen sunuculara da girebilirsin.
Rastgele millete bela okuma.

Git NON-Whitelist bir sunucuda oynamaya başla.
Ondan sonra milletin neden Whitelist verdiğini anlarsın.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Size ne,isteyen istediği yaşta ki oyuncuyu alır.Ses olgunluğunuz yeterliyse zaten alınırsınız,benim oynadığım sunucu ses olgunluğuna bakarak alıyor.Azıcık yerinizi haddinizi bilin lütfen.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,177
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
kanka seni neden almadıklarını anladım bu cümlen sayesinde

-CrawL

80+ Gold
Frehourboost sitesinden ücretsiz olarak fivem saatini 100Saate boostla. Rol terimlerini ezberle kendini 17Veya 18yaşında tanıt. İyi kötü bir whıtehıtelistli bir sv ye girersin

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
hocam sesten demezlermi yaşının 18 olmadığı belli diye
Sesiniz inceyse rp terimlerine az hakimseniz tabi almazlar,ben 16 yaşındayım fakat sesim 19-20 gibi rp terimlerine hakimim 5 sunucunun white-list testinden de geçtim.(2 tanesinde oynadım)

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
Adam sunucusunu güzel ve adam akıllı tutmak için yapmak zorunda whitelist olayını. Önüne gelen kişiler sunucuya girdikten sonra adamın emeğine de yazık olur parasına da.

Top Bottom