GtaV farklı Rockstar hesabına bağlı gözüküyor!

burakdiA

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
Merhaba, zamanında Epic'ten ücretsiz GtaV almıştım ve hiç indirip Rockstar hesabı ile Epic hesabını bağlamamıştım. İndirip Rockstar uygulamasını açtığımda sonu ''.ru'' ile biten bir maile hali hazırda bağlı olduğu gözüküyor. Hesabım bu zamana kadar çalınmadı bu rus maili ne alaka anlamadım. Bu sorun neden kaynaklıdır? Rockstar ve Epic Games müşteri destek ekibi yardımcı olmuyor. Şutu birbirlerine atıp duruyorlar. Oyun var oynayamıyoruz arkadaş.

rockstar games'e mail atman tek çare. bende de aynı sorun vardı durumu açıklayıp mail attım 2 gün içinde çözmüşlerdi.

rockstar games'e mail atman tek çare. bende de aynı sorun vardı durumu açıklayıp mail attım 2 gün içinde çözmüşlerdi.
Hocam çokça kez mail attım kendilerine göre biletimi kapatıyorlar söver gibi. 2-3 ay önce yazdım baktım yardımcı olacakları yok bıraktım. Şimdi bir daha yazdım, GtaV'in satın alım tarihini ss attım, diğer gerekli bilgileri verdim yine de yok. Hesap sahipliğini doğrulayamıyoruzdan başka bir şey demiyorlar.

geçen bende girdim hesaba bendede aynı durum var rdr ve gta giremiyorum

geçen bende girdim hesaba bendede aynı durum var rdr ve gta giremiyorum
Ben sorunu çözdüm. İki sene önce bir şekilde benim Epic hesabına biri sızmış. Epic Games hesap hareketlerinin olduğu dökümanı indirirseniz hesaba nerelerden girilmiş, hangi mailler kullanılmış açık açık tarihli şekilde gözüküyor. O tarihleri ve belgeyi Rockstar'a ilettim geç de olsa inandılar. Eğer sizde de Rockstar Launcher'dan giriş yapmak isterken yabancı ve tanımadığınız bir mail ile giriş yapmanı istiyorsa dediklerimi yapın. Rockstar her şeyin belgesini, kanıtını istiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,923
Üyeler
184,702
Son üye
matiwra
Geri