- Konu Sahibi Konu Sahibi
Elimde eski bı kasa varda ana kart fln bilmiyorum bütçesi fazla olmayan fiyat performans bı işlemci önerebilir misinAnakart var mı elinizde bütçe ne?
Elimde eski bı kasa varda ana kart fln bilmiyorum bütçesi fazla olmayan fiyat performans bı işlemci önerebilir misinAnakart var mı elinizde bütçe ne?
Biz sana RX 580 4GB Kasa fanlı alalım 1k ya.https://shbd.io/s/c58sCOLr bu nasıl olur elden alırım birde alırken nerlere bakmaliyim
Diyarbakır da oturuyorum ikici el olarak sarı sitede göremedim sıfır ne kadar dir bilginiz var mı bide işlemci onersenizBiz sana RX 580 4GB Kasa fanlı alalım 1k ya.
1050 nin 2 katı gücündedir kendisi.
Face grubundan alacağız havale sonrası kargo şekilde.Diyarbakır da oturuyorum ikici el olarak sarı sitede göremedim sıfır ne kadar dir bilginiz var mı bide işlemci onerseniz
Acemisiyim biraz o konularınFace grubundan alacağız havale sonrası kargo şekilde.
Facebook üzerinden bulabilirsiniz. Ben kasa fanlı rx570i 850tlue aldım. Gayet güzel çalışıyorDiyarbakır da oturuyorum ikici el olarak sarı sitede göremedim sıfır ne kadar dir bilginiz var mı bide işlemci onerseniz
İşlemci ? Ne olacakFacebook üzerinden bulabilirsiniz. Ben kasa fanlı rx570i 850tlue aldım. Gayet güzel çalışıyor
Süleyman abi sağolsunFacebook üzerinden bulabilirsiniz. Ben kasa fanlı rx570i 850tlue aldım. Gayet güzel çalışıyor
Anakartiniz eskiyse yeni bı set almak çok daha iyi olurİşlemci ? Ne olacak
Kardeşim için aldım beni de kurtarmış olduSüleyman abi sağolsun![]()
4 GB ram var elimde ne kadar ekleme yapsam yeterli olurAnakartiniz eskiyse yeni bı set almak çok daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim için aldım beni de kurtarmış oldurx590i sattım 2 hafta ekran kartı bulamadım onu kullandım. İyi ki almışım dedim. Süleyman abi olmasa kaldık boşta
Mesaj otomatik birleştirildi:
3k butceniz varsa 1.5kya 3600 ve 1.5kya b450 falan bulabilirsiniz. Ama ram falan yoksa elinizde 1k civarı da ramlere gider
Zamanımızda 8gb ram bile yetersiz kalıyor. Elinizdeki ram ddr4 mü?4 GB ram var elimde ne kadar ekleme yapsam yeterli olur
Sanmıyorum eski PC den kalmaZamanımızda 8gb ram bile yetersiz kalıyor. Elinizdeki ram ddr4 mü?