Borsa Kaplanı
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Sonuç olarak yapılır.olum abdullah abi bile en az rx580 gibi bir kartla yapıyo 8gb ile gtx1050ti ile yaktığı elektriğe değmez birkere
Sonuç olarak yapılır.olum abdullah abi bile en az rx580 gibi bir kartla yapıyo 8gb ile gtx1050ti ile yaktığı elektriğe değmez birkere
harcadığı elektrikten daha az kazanıcaksa neden yapasınki ?Sonuç olarak yapılır.
salla boş bi insan gibiyapılmaz
@Litecoin al işte yine kızgın atmış anlamıyorum seni
harcadığı elektrikten daha az kazanıcaksa neden yapasınki ?Sonuç olarak yapılır.
Dostum adam " Yapılması mantıklı mı? " dememiş. Yapılır mı diye sormuş. Yapılır.harcadığı elektrikten daha az kazanıcaksa neden yapasınki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@banxtre sana sormak istiyorum 4gb bir kartla nereye mining yapıyosun sen sorabilirmi uyarı puanı eklemekten başka bir şey yapmıyosunuz cidden sinir bozmaya başladı verimli bir şey mi yapar acaba sormak istiyorum elektrik kazandığından fazla gelirse napmayı düşünüyosun yapılmaz deyince yanlış oluyo sonra
yapılması mantıklı değil ama demiDostum adam " Yapılması mantıklı mı? " dememiş. Yapılır mı diye sormuş. Yapılır.
Arkadaş sana mining yapılır mı demiş. Mantıklı mı dememiş. Burada kusura bakma hatalı sensin.harcadığı elektrikten daha az kazanıcaksa neden yapasınki ?
@banxtre sana sormak istiyorum 4gb bir kartla nereye mining yapıyosun sen sorabilirmi uyarı puanı eklemekten başka bir şey yapmıyosunuz cidden sinir bozmaya başladı verimli bir şey mi yapar acaba sormak istiyorum elektrik kazandığından fazla gelirse napmayı düşünüyosun yapılmaz deyince yanlış oluyo sonra
Evet değil.yapılması mantıklı değil ama demi
hey siri senin pp niye değiştiArkadaş sana mining yapılır mı demiş. Mantıklı mı dememiş. Burada kusura bakma hatalı sensin.
Pek gelir sağlamazNvidianın düşük güçlü ekran kartı olan gtx 1050 ti ile nasıl bir mining yapılır?
Yapılmaz ile yapılması verimli değil demek bambaşka şeyler.harcadığı elektrikten daha az kazanıcaksa neden yapasınki ?