Rality 80+ Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 470 Dahası Reaksiyon skoru 52 İsim Yakupcan Kaya 11 Şubat 2023 #1 Yüksek performans Almak istiyorum sizce yapmalımıyım uygulamadan deneyeyim dedim böyle şeyler diyor sizce napmalıyım?
Yüksek performans Almak istiyorum sizce yapmalımıyım uygulamadan deneyeyim dedim böyle şeyler diyor sizce napmalıyım?
ÖrdekAbi 80+ Silver Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 2,060 11 Şubat 2023 #2 Rality yazmış: Yüksek performans Almak istiyorum sizce yapmalımıyım uygulamadan deneyeyim dedim böyle şeyler diyor sizce napmalıyım? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... çok bi fark almassın hiç deneme direk yeni kart.
Rality yazmış: Yüksek performans Almak istiyorum sizce yapmalımıyım uygulamadan deneyeyim dedim böyle şeyler diyor sizce napmalıyım? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... çok bi fark almassın hiç deneme direk yeni kart.
Rality 80+ Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 470 Dahası Reaksiyon skoru 52 İsim Yakupcan Kaya 11 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Toprak uguz yazmış: çok bi fark almassın hiç deneme direk yeni kart. Devamı için tıklayın... kral arkadaşımın 1650 ekran kartı var oc yapılmış birtane oyunda max grafiklerde 50 fps alırken ben düşük grafikte 50 alıyorum o yüzden yapmak istedim. ayrıyetten yeni ekran kartı alıcam fakat alasıya kadar idare etmek istiyorum, yapsam yanmaz dimi?
Toprak uguz yazmış: çok bi fark almassın hiç deneme direk yeni kart. Devamı için tıklayın... kral arkadaşımın 1650 ekran kartı var oc yapılmış birtane oyunda max grafiklerde 50 fps alırken ben düşük grafikte 50 alıyorum o yüzden yapmak istedim. ayrıyetten yeni ekran kartı alıcam fakat alasıya kadar idare etmek istiyorum, yapsam yanmaz dimi?