Gtx 1050ti Gta 5 ayarları

JustPlayer004

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
merhabalar Gtx 1050ti ekran kartım r5 3600 işlemci 16gb ramim var acaba gtada en iyi grafik ayarı nedir hem kasmayacak hemde böyle uzakları çizgi çizgi göstermeyecek her şey ultrada oynuyorum 4x hariç ancak kalite pekde iyi sayılmaz sebebi ne olabilir

merhabalar Gtx 1050ti ekran kartım r5 3600 işlemci 16gb ramim var acaba gtada en iyi grafik ayarı nedir hem kasmayacak hemde böyle uzakları çizgi çizgi göstermeyecek her şey ultrada oynuyorum 4x hariç ancak kalite pekde iyi sayılmaz sebebi ne olabilir

Gelişmiş ayarlar kısmı var oradan daha'da kaliteli hale getirebilirsiniz 1080p kalitesinde mi oynuyorsunuz oyunu acaba?

Gelişmiş ayarlar kısmı var oradan daha'da kaliteli hale getirebilirsiniz 1080p kalitesinde mi oynuyorsunuz oyunu acaba?
evet 1080p ve çoğu ayar ultrada hatta şöyle gelişmiş ayarlar ise komple kapalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela işaretle gösterdiğim yerler çizgi çizgi hocam

Ekler

• d.PNG
    d.PNG
    213 KB · Hit: 91
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    227.6 KB · Hit: 97
  • s.PNG
    s.PNG
    191.6 KB · Hit: 105
  • Adsız.png
    Adsız.png
    3.6 MB · Hit: 90
Son düzenleme:
evet 1080p ve çoğu ayar ultrada hatta şöyle gelişmiş ayarlar ise komple kapalı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mesela işaretle gösterdiğim yerler çizgi çizgi hocam

MSAA ile alakalı olabilir o ayarı yükseltmeyi deneyin

Deneye deneye bakabilirsin.

Oyun 5 yıllık olduğundan olabilir mi ? O çizgiler olmasın istiyorsan keskinleştirmeyi açacaksın ve FPS kaybını göze alacaksın, başka yolu yok.

Oyun 5 yıllık olduğundan olabilir mi ? O çizgiler olmasın istiyorsan keskinleştirmeyi açacaksın ve FPS kaybını göze alacaksın, başka yolu yok.
5yıl az bile 8yıllık hocam hadi 6sene olsun herhalde 1080p her şey ultra için bi rtx 2070 veya 3060fln lazım bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,289
Üyeler
187,177
Son üye
Bgrklnc
Geri