Neler Yeni

gtx 1050ti oc nasıl yapılır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
crs
1050ti nasıl oc yapabilirim sistem arkadaşımın

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
bende biliyorum ama hangi ayarlarla oynamam gerek

Core clock, power limit, memory clock, core voltage ayarlarıyla zeybek oynaman lazım.

Ayarlardan voltaj kontrolü, voltaj takibi ayarlarını aç, power limit ayarını fulle, sonra +25 core clock, +100 memory clock verip stress testi yap.

Tüm bunları yapmadan önce bir Heaven Benchmark yap, OC öncesi-sonrası farkı görelim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
crs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Core clock, power limit, memory clock, core voltage ayarlarıyla zeybek oynaman lazım.

Ayarlardan voltaj kontrolü, voltaj takibi ayarlarını aç, power limit ayarını fulle, sonra +25 core clock, +100 memory clock verip stress testi yap.

Tüm bunları yapmadan önce bir Heaven Benchmark yap, OC öncesi-sonrası farkı görelim.
heawen benchmark nasıl yapcam

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,098
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Hiç bir GTX 1050 Ti'da ek güç girişi görmedim. Bu da kartın tüm gücünü PCI Express slotundan aldığını gösterir.
Ve bildiğim kadarıyla bir PCI Express slotu donanıma en fazla 75W verebiliyor.
Bir GTX 1050 Ti'ın tam yük altında ortalama olarak 70W civarı güç tükettiğini düşünürsek overclock yapmak pek mümkün değil gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
crs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hiç bir GTX 1050 Ti'da ek güç girişi görmedim. Bu da kartın tüm gücünü PCI Express slotundan aldığını gösterir.
Bir GTX 1050 Ti'ın tam yük altında ortalama olarak 70W civarı güç tükettiğini düşünürsek overclock yapmak pek mümkün değil gibi.
nasıl yani evet guc giriş yok yapamazmiyiz oc yapanlar vardı ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

Elinle.

İndirip 8X MSAA, ultra ayarlarda test yapacaksın, başlatınca sol üstte olan Benchmark tuşuna basacaksın.
bu site dimi başkan https://benchmark.unigine.com/heaven

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

Galiba sadece low profile olarak geçen modellerde yok, diğerlerinde 6 pin varmış.

Top Bottom