Fan sesi seni rahatsız etmeyecekse %80 yap, güç ayarlarına şimdilik elleme.peki fan ayarları güç ayarlarıyla oynamama gerek varmı
Kapanabilir veya restart atabilir çok fazla arttırısan ama bir şey olmaz tekrar açılır zatenpeki sistem kapanırmı yani fln siyah ekran olurmu bir sıkıntı olurmu güç kaynağı 750w 80 plus cooler master
Core için niye + veriyoruz ki mining için? Ben -300 veriyorum genelde.+500 memory clock ver +175 core clock ver daha sonra stabil olmayana kadar core clocu’u arttırmaya devam et tahminimce +220 ye kadar falan gider
GTX 1070 mimari itibari ile core clock da istiyor diğer kartlardan farklı.Core için niye + veriyoruz ki mining için? Ben -300 veriyorum genelde.
Memory hızını kartın stabil çalıştığı en yüksek noktaya çıkar. En yüksek noktayı deneme yanılma ile bulacaksın mecburen.1070 kullanıyorum msi arkadaşlar mining yapıyorumda overclock yapçam pek bir bilgim yok overclock hakkında msi afterburner kullanıyorum neyi yükseltip neyi kısmam lazım
En fazla 29 mh alabilirsin gtx 1070 ile ama genelde 27 veya 28 civarı alırsınevet core clock kısayım dedim mhs düştü
core hızını düşürünce mining hızı baya düşüyor amaMemory hızını kartın stabil çalıştığı en yüksek noktaya çıkar. En yüksek noktayı deneme yanılma ile bulacaksın mecburen.
Core hızını -300 yap.
Power Limiti düşür.
Ben böyle yapıyorum mining için ayar çektiğim kartlarda.