Neler Yeni

gtx 1080 2.el fıyatları neden bu kadar ucuz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Gökhan Özay
gtx 1080 2.el fıyatları neden bu kadar ucuz ?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,176
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

ahmet71

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
ahmet yusuf aygül
ben letgoda sahibindende bakıyorum 2.ci el ekran kartları çok pahalı satıyorlar sıfır kart daha hesaplı geliyor satmak için koymamışlar ilanı çok pahalı

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,176
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
ben letgoda sahibindende bakıyorum 2.ci el ekran kartları çok pahalı satıyorlar sıfır kart daha hesaplı geliyor satmak için koymamışlar ilanı çok pahalı
Letgo öyle zaten, bi de piyasayı bozuyorlar.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,176
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
ekran kartı bolluğu var ülkede diyolar ama uygun fiyata yok kimse satmak istemiyor süs olsun diye ilan koyuyor
Forumlar da ya da ikinci el facebook gruplarında çok kart var Sahibinden'de de var ama Letgo'ya pek düşmüyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
neden pahallı olsun ?

Pariah

80+
Forumlar da ya da ikinci el facebook gruplarında çok kart var Sahibinden'de de var ama Letgo'ya pek düşmüyor.
İkinci el facebook - facebook marketplace mi oluyor nereye bakıyorsunuz ciddi satıcılar için? facebk grup çok fazla var satmak istemeyen de keyfe keder ilan doldurmuş sıralama da yok. Saman tarlası gibi.... Var mı bildiğiniz iyi bir grup?

Strelok

80+ Silver
Adamlar ucuz dediklerin kartın parasıyla sistem toplarım :uzgunpeepo:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,176
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
İkinci el facebook - facebook marketplace mi oluyor nereye bakıyorsunuz ciddi satıcılar için? facebk grup çok fazla var satmak istemeyen de keyfe keder ilan doldurmuş sıralama da yok. Saman tarlası gibi.... Var mı bildiğiniz iyi bir grup?
Hangi kartı istiyorsun?

Top Bottom