E bu bildiğin GTX 1080 olmuş rtx 3050.3050 performansı veren bir kart alabilirsiniz ama çok da önermem.
3050 de işin içine bir sürü güzel teknoloji RT ve DLSS de katılıyor fakat saf güç olarak öyle.E bu bildiğin GTX 1080 olmuş rtx 3050.
Burası TDK da benim mi haberim yok dostum ?Bu kart nası 6k yahu? Kesin bir bit yeniği vsr bu işin içinde.
Ayrıca hayla değil hâla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
E bu bildiğin GTX 1080 olmuş rtx 3050.
Power puf girls olmuş desene3050 de işin içine bir sürü güzel teknoloji RT ve DLSS de katılıyor fakat saf güç olarak öyle.
Yok gözüm takıldı söylemeden edemedim.Burası TDK da benim mi haberim yok dostum ?
Sadece düzeltmiş güzel gözükmüyor başlık da gerçekten de bu kadar tepkiye gerek yok.Burası TDK da benim mi haberim yok dostum ?
Yok bu yaptığını 3 4 kere daha gördüm de ondan dedim gereksiz, neyse düzelttim göze hitap etsin bakalımSadece düzeltmiş güzel gözükmüyor başlık da gerçekten de bu kadar tepkiye gerek yok.
Fiyatları düşmüş hocam 6 7 K ya çok rahat bulunuyor1080 alınır ama 6K'ya 35Mh kazan kart normalde kimse satmaz.
Anladım, bayadır takip etmiyorum piyasayı. Normalde düşmesi gerekiyordu zaten isabet olmuş, Eth yerlerde.Fatları düşmüş hocam 6 7 K ya çok rahat bulunuyor
Alınmaz. Çok eski ve fiyatına göre tahminimce yıpranmış bir kart elinizde kalabilir. Tabii ki karar sizindir.Merhaba ikinci el gtx 1080 alınır mı? minig yapılmamış 6 bin TL ye Asus 3 fanlı
Zamanında gtx 1080 bize en üst seviye gelirdi uçak gibiydi şuan ise yeni nesil giriş seviyesi kartla aynı performans3050 performansı veren bir kart alabilirsiniz ama çok da önermem.